Yles morgon-tv

må 1.7.2013

  • 55 min
  • utgått

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. - Nokia osti verkkoyhtiön kokonaan itselleen.

Nokia ostaa Siemensin koko osuuden verkkolaitteita, kuten tukiasemia, valmistavasta Nokia Siemens Networksista. Monenlaisia huhuja omistajavaihdoksista on liikkunut, mutta tänä aamuna yhtiöt kertoivat sopineensa asiasta. Vieraana on verkkobisnestä seuraava analyytikko Hannu Rauhala Pohjola Marketsísta.

 

- Viitoittaako uusi EU-maa Kroatia tietä muille Balkanin maille?

Krotiasta tulee tänään EU:n jäsenmaa ensimmäisenä Länsi-Balkanin maana. Kroatian pitkää tietä EU-maaksi ja tulevaisuuden haasteita arvioimassa ovat pitkäaikainen Ylen kirjeenvaihtaja ja ulkomaantoimittaja Yrjö Lautela sekä Kroatian naapurimaassa Bosniassa asunut valtiotieteen tohtori Pilvi Torsti.

 

- Vieraana NHL-tähti Valtteri Filppula.

NHL-hyökkääjä Valtteri Filppulalla on jännittävät päivät juuri nyt kun viisivuotinen sopimus Detroitin kanssa umpeutuu perjantaina. Kiinnostaako pelipaikka Sotshin olympiajoukkueessa tai KHL.ssä vaikkapa Jokerien riveissä?

 

Taiteilija Jani Leinosen vastaisku asuntomessuille.

- Kotimaisen nykytaiteen kärkinimet Jani Leinonen ja Riiko Sakkinen ovat kuratoineet Hyvinkäälle. Asunnottomuusmessut. Tarkoituksena on kiinnittää huomio asunnottomien tilanteeseen ja kritisoida asuntomessuja. .

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1 - Yle Arenan 30 dagar

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också