Nyhetsvideor

må 1.7.2013

  • 1 min
  • tillsvidare

Alpo Kuusisto ja viisi muuta hurjapäätä aikovat kulkea potkupyörillä läpi Ranskan ympäriajon vaativan reitin. Kuusisto osallistuu Kick France - tapahtumaan, jossa hän ja viisi muuta, neljä tsekkiä ja yksi hollantilainen potkivat läpi Ranskan ympäriajon vaativan reitin.
- Me tulemme ilman polkimia tuoden vain kahden pyörän potkulaudan, paljon jalkavoimaa ja tahtoa sekä suuren unelman - saapua määränpäähämme Riemukaaren alle Pariisiin, Kuusisto kertoo blogissaan.
Miehet ovat harjoitelleet kovaa koitosta varten jo kaksi vuotta.Kuusikko lähti matkaan päivää ennen varsinaista Tour de Francea, joka on historian sadas ympäriajo. Kilpailureitin kokonaispituus on tänä vuonna 3360 kilometriä.
Lähtö tapahtui Korsikan saarelta, jossa kisa vieraili nyt ensimmäistä kertaa, ja se on ensimmäinen kymmeneen vuoteen, joka ajetaan pelkästään Ranskan maaperällä.
Urheilukäyttöön tarkoitetut potkulaudat eli kickbiket on kehitetty Suomessa vuonna 1994, kun Hannu Vierikko perusti Kickbike-nimisen yrityksen ja alkoi myydä näitä lautoja.Video:CT
(kickfrance2013.com/en)
Seuraa Kuusiston matkan etenemistä hänen verkkosivuillaan www.kickletour.com

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Klipp

Nyhetsvideor

Titta också