Yles morgon-tv

on 29.5.2013

  • 55 min
  • utgått

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
Juontajina Jakke Holvas ja Sari Huovinen.

- 12-vuotias Jenni on kaupunkikalastuksen konkari
Jenni Vetikko aloitti kalastamisen kaksivuotiaana, onkeen on tarttunut muun muassa monikiloinen lahna. Nyt onki-into on jatkunut jo vuosikymmenen. Jenni ja äitinsä Jaana Vetikko antavat vinkkejä, miten kaupungissakin voi kalastaa.

- Saako lapsi kirmata rannalla alasti?
Rantakelit alkavat ja moni vanhempi pähkäilee, onko lapsen soveliasta viipottaa ulkona ilman vaatteita. Lastenpsykiatri Raisa Cacciatoren mukaan jopa 12-vuotias voi olla alasti rannalla, jos ei itse koe oloaan vaivautuneeksi. Lastentarhanopettaja Essi Kantonen kertoo, miten lapset suhtautuvat toistensa alastomuuteen.

- Nykynuoret ovat mainettaan parempia.
Suomen historian professori Juha Siltala on herättänyt aiemmin keskustelua työelämän huonontumisesta, miehen kunniasta, sisällissodasta. Nyt Siltala haastaa käsityksen nykynuorison turmeltuneisuudesta. Nuoret kykenevät empatiaan ja yhteistyöhön paremmin kuin vanhempansa, Siltala laukoo.

- Aamutohtorin aiheena kaihileikkaukset .
Silmätautien erikoislääkäri Esko Järvinen kertoo, miten kaihileikkauksia tulevaisuudessa tehdään.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också