Nyhetsvideor

to 23.5.2013

  • 49 s
  • tillsvidare

Levottomuudet Tukholman lähiöissä ovat jatkuneet neljättä yötä. Kiviä heitettiin ja autoja sytytettiin tuleen muun muassa Hagsätrassa, Hjulstassa ja Husbyssa.

Poliisin mukaan eteläisessä Hagsätran kaupunginosassa nelisenkymmentä nuorta heitteli kiviä ja autoja on sytytetty tuleen. Yksi poliisi on loukkaantunut päähän osuneesta kivestä.

Poliisin mukaan yksi ihminen on pidätetty tuhopoltosta epäiltynä Fruängenissä Etelä-Tukholmassa. Rågsvedin kaupunginosassa puolestaan poliisiasema sytytettiin tuleen. Tuli tuhosi osia asemasta, mutta se saatiin nopeasti hallintaan.

Myös mellakoiden alkukohteessa Husbyssa naamioituneet nuorisojoukot kerääntyivät kaduille pian iltakymmenen jälkeen keskiviikkona. Paikalla oli myös runsaasti poliiseja. Tiedotusvälineiden mukaan muutamia autoja poltettiin. Husbyssa oli poliisin mukaan kuitenkin suhteellisen rauhallista, sillä monet vanhemmat ovat päättäneet partioida kaduilla vapaaehtoisesti.

Mellakat ovat leviämässä myös Tukholman ulkopuolelle. Poliisin mukaan autoja sytytettiin myöhään keskiviikkona tuleen myös Malmössä Etelä-Ruotsissa.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Klipp

Nyhetsvideor

Titta också