Yles morgon-tv

må 8.4.2013

  • 55 min
  • utgått

Juontajat: Jakke Holvas ja Sari Huovinen

Äitipuolet
Saako lapsi kehua äitpuolen jauhelihakastiketta äidilleen, vai tuleeko siitä kauteskohtaus? Äitipuolia on uusperheissä yhä enemmän, mutta äitipuolen rooli on vaikea, ja aihe on yhä arka. Minna Murtorinne-Lahtinen on tehnyt äitipuolista väitöskirjan ja opaskirjan, joka ilmestyy huhtikuun lopussa.

Lobbarit
Ministerien erityisavustajat loikkasivat lobbareiksi, kysymme kummassa roolissa on enemmän vaikutusvaltaa.
Vieraana Jyrki Kataisen entinen avustaja Jussi Kekkonen, Jutta Urpilaisen entinen avustaja Matti Hirvola ja Matti Vanhasen entinen avustaja Jukka Ihanus.

Jälkihiki
Aki Riihilahti, Reetta Meriläinen ja Kaj Kunnas tähystävät maakuntiin, joissa eletään palloiluhurmosta. Erikoiskäsittelyssä lisäksi muutamien naismaajoukkueiden menestys.

Erkka Filander tympääntyi koulunkäyntiin ja ryhtyi runoilijaksi
19-vuotiaan espoolaispojan elämä täyttyy runoista. Kirjat kahmaisivat nuorukaisen valtaansa jo yläasteella, niin että koulunkäynti ei kiinnostanut juuri lainkaan. Yhdeksännen luokan jälkeen Filander on vain kirjoittanut.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också