Vid lägerelden

fr 30.11.2012

  • 6 min
  • tillsvidare

Eivät nämä suolistushommat ole järin kaunista katseltavaa, mutta tehtävähän se on, jos mielii luomulihaa pöytään. Näistä peuroista hyödynnetään myös nahka ja sisäelimistä paistetaan maittavat herkut erätulilla. Tässä hommat hoitaa Ari Arvela, Narvan metsästysseuran jahtipäällikkö Vesilahdelta.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Klipp

Vid lägerelden

Erätulilla vie arjen ulkopuolelle: kalaan, metsään, luontoon liikkumaan, nokipannukahville, tuntureiden laelle, puuterilumille, seikkailuihin ja jahtireissuille. Matkaamme pitkin Suomea, välillä kokeneiden kaverien matkassa, toisinaan ensikertalaisten hötkyvässä kyydissä.

Titta också