Kan ses enbart i Finland
Kent från Jeppis

Avsnitt 3: Skuldkurs och änglar

  • 14 min
  • 4 mån. 14 d

Säsong 1/Avsnitt 3. Kent från Jakobstad hade en traumatisk upplevelse då han blekte håret - men det fick honom att inse att han behöver kärlek. Modern blir allt mer frustrerad i sin längtan efter sonen, men har börjat med en egen kursverksamhet där hon lär andra mödrar att skuldbelägga sina barn om de har tankar på att resa till Stockholm. Redaktör Henrik Thorson. (2005)

I rollen: Johan Fagerudd (Kent och mamma). Övriga medverkande: Stina Ekblad, Johanna Blom, Leif Jakobsson, Anna Stenlund, Christina Hellsing och Margaretha Sjöstrand. Manus: Johan Fagerudd.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn YLE: Kent

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Klipp

Kent från Jeppis

Möt Kents pappa Guy som kommer ut som countrystjärna

I säsong tre är Kent från Jeppis tillbaka i Stockholm för att väcka liv i sin slumrande mediekarriär. Kents pappa Guy bryter plötsligt upp från familjen och flyttar ihop med countrylegenden Sonja Biskop på strandcampingen i Larsmo. Till allas förvåning slår han dessutom igenom som countrysångare. Familjens cirklar är rubbade. Mamman tvingas försörja sig som skuldbeläggningskonsult på Silver-TV och Kent grundar en mediefabrik i en nedgången källarlokal. Affärerna går lysande, men någonstans längtar Kent ändå efter en större mening och ett högre mål med sitt lilla liv. Produktion: Sus Productions, 2019.

Se också på