Äänikirja: Lehtikirjoituksia

Eino Leinon äidinkieli oli lyriikka. Rakastettu runoilija oli myös pakinoitsija ja sanomalehtimies, patriootti ja taistelija, joka tuotannossaan käsitteli niin kulttuuri- ja taide-elämää kuin tiedettä ja politiikkaa.
Kirjailija: Eino Leino (1878 - 1926).
Lukija: Jarmo Heikkinen.
Äänikirja on ladattavissa MP3-tiedostoina.

Kuva: Otava.

Avsnitt

 • Eino Leinon äidinkieli oli lyriikka. Rakastettu runoilija oli myös pakinoitsija ja sanomalehtimies, patriootti ja taistelija, joka tuotannossaan käsitteli niin kulttuuri- ja taide-elämää kuin tiedettä ja politiikkaa. - - - Lehtikirjoituksia -äänikirja kokoaa Leinon pakinoita vuodesta 1893 alkaen. - - - Osa 5: Rauha. Piirteitä henkisestä kehityksestämme. Rauha. Aikakauden näköaloja. Venäjän vallankumous käännekohdassaan.- - -
  Kirjailija: Eino Leino (1878 - 1926). Lukija: Jarmo Heikkinen. Kuva: Otava.

 • Eino Leinon äidinkieli oli lyriikka. Rakastettu runoilija oli myös pakinoitsija ja sanomalehtimies, patriootti ja taistelija, joka tuotannossaan käsitteli niin kulttuuri- ja taide-elämää kuin tiedettä ja politiikkaa. - - - Lehtikirjoituksia -äänikirja kokoaa Leinon pakinoita vuodesta 1893 alkaen. - - - Osa 4: Kirje Helsingistä.
  Oikeuden ihanne.
  Syvällä tammen juuret. - - - Kirjailija: Eino Leino (1878 - 1926). Lukija: Jarmo Heikkinen. Kuva: Otava.

 • Eino Leinon äidinkieli oli lyriikka. Rakastettu runoilija oli myös pakinoitsija ja sanomalehtimies, patriootti ja taistelija, joka tuotannossaan käsitteli niin kulttuuri- ja taide-elämää kuin tiedettä ja politiikkaa. - - - Lehtikirjoituksia -äänikirja kokoaa Leinon pakinoita vuodesta 1893 alkaen. - - - Osa 3: Suomen taide. Matti contra Juhani Aho. Uuden vuoden mietteitä. - - - Kirjailija: Eino Leino (1878 - 1926). Lukija: Jarmo Heikkinen. Kuva: Otava.

 • Eino Leinon äidinkieli oli lyriikka. Rakastettu runoilija oli myös pakinoitsija ja sanomalehtimies, patriootti ja taistelija, joka tuotannossaan käsitteli niin kulttuuri- ja taide-elämää kuin tiedettä ja politiikkaa. - - - Lehtikirjoituksia -äänikirja kokoaa Leinon pakinoita vuodesta 1893 alkaen. - - - Osa 2: Emile Zola. Käynti syysnäyttelyssä. Eräs juhlapuhe.. - - - Kirjailija: Eino Leino (1878 - 1926). Lukija: Jarmo Heikkinen. Kuva: Otava.

 • Eino Leinon äidinkieli oli lyriikka. Rakastettu runoilija oli myös pakinoitsija ja sanomalehtimies, patriootti ja taistelija, joka tuotannossaan käsitteli niin kulttuuri- ja taide-elämää kuin tiedettä ja politiikkaa. - - - Lehtikirjoituksia -äänikirja kokoaa Leinon pakinoita vuodesta 1893 alkaen. - - - Osa 1: Tempora mutantur. Tuhmuuden ylistys. Ensimmäinen tapaamisemme. - - - Kirjailija: Eino Leino (1878 - 1926). Lukija: Jarmo Heikkinen. Kuva: Otava.

Inga kommande avsnitt

Lyssna också