Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 7943 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 407: Kortleken blandad. Osku blir inte ensam. Minna har planer för hans bästa. Saku får veta om en svågerkandidat. Ruuskanen ställs inför fakta. Tuija mäter Jani med blicken. Iris vill svira nätterna långa.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). (12) Del 406. Att bli fri. Jani vänder en ny sida i livets bok. Otso ställs inför ett val. Iris och Veeti överraskar. Osku räddar Masa.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 408: Kvinnliga vapen. Marika försöker öppna Annis ögon med hjälp av dans. Mirja tar till kvinnliga vapen. Elina får ett intressant erbjudande från ett oväntat håll.

  Kommissarie Lewis (12)

  Säsong 6, del 1/4. Geniets själ. En professor - känd för sin litterära obsession - hittas i en skogsgrav. Gick han en tidig död till mötes på grund av sina yrkesambitioner eller på grund av mördarens bottenlösa avund?

  • · Yle TV1
  • Längd: 88 min
  • Serie 2 avsnitt »

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 36/101: Midvinterbrasa. Mumintrollet har sjunkit i vinterdvala och ser spännande drömmar om häxkvastar och flygfärder. När han vaknar är det midvinter och lilla häxan Alisa är på väg till Mumindalen.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 409: Födkroken. Elina ska på en arbetsintervju på Energenda men får en överraskning. Karri får goda och dåliga nyheter. Asko och Minna funderar på att flytta till Spanien. Saku får allt på rätt köl i elevhemmet.

  Docventures

  Krigsfotografen (16). Docventures förevisar: När andra springer, rör sig James Nachtwey långsamt och knäpper världens bästa krigsbilder. R: Christian Frei. Produktion: Christian Frei Filmproductions, Schweiz, 2001.

  Pressklubben

  Håller fascismen på att växa sig starkare och om den gör det så vad betyder fascism? I debatten möts Tiina Rosenberg och Simon Elo.

  Skrattbalans

  Komiken känner inte till några gränser, eller gör den det? Komikerna ställs inför stora frågor på ett studiebesök i Berghälls församling i Helsingfors. Då ställs också deras egna fördomar om troende under luppen.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). (7) Del 405: Slut på hemligheterna! Ruuskanen anländer för att rädda Suner. Otso dryftar sitt förtroende för Jaana och hör en hemlis. Osku tar sin plats i bandet med brottsliga metoder. Jani får tröst.

  Den vida naturen: Öar i havets famn

  4/5. Sri Lanka - monsunön. Monsunregn piskar Sri Lankas slätter i många veckor, men efter regnen kommer en flera månader lång regnfri period. Den lankesiska leoparden vet var man hittar byte.

  • · Yle TV1
  • Längd: 52 min
  • Serie 4 avsnitt »

  Team Pullman (12)

  Säsong 10, 1/10. Fallet på Gibraltar 1/2. Brian beter sig illa på en kollegas avgångsfest och blir suspenderad. På botten av Thames hittas ett vapen som för teamet till södern för att utreda mordet på en ung grabb.

  McLeods döttrar (7)

  (12) För evigt närvarande. Alex återvänder från Argentina och allt är som det ska, men vad betydde Stevies mardröm? Ödets oanade vändningar gör alla fundersamma. (R)

  McLeods döttrar (7)

  Svåra beslut. Efter begravningen försöker Stevie hålla Alex drömmar vid liv, men till slut inser hon hur livet ska fortsätta. Grace funderar över sitt förhållande till Marcus. (R)

  Oktonauterna (T)

  Oktonauterna och den röda brännmaneten. En röd brännmanet med sina långa tentakler ställer till med ett ordentligt trassel och Pesos färdigheter prövas hårt.

  Den brinnande busken (16)

  Ny serie (Horící ker) 1/3. Januari 1969 i Prag: en ung studerande tänder eld på sig själv som en protest mot ockupationen. Propagandamaskineriet svartmålar honom men hans anhöriga tänker kämpa emot. R: Agnieszka Holland.

  • · Yle Teema
  • Längd: 83 min
  • Serie 3 avsnitt »

  Docventures

  Docventures: efterdiskussion. Docventures förevisar: i Docventuresgrottan tragglar man om kvällens tema tillsammans med gästerna. Ta del i diskussionen på yle.fi/docventures

  Mimus värld (7)

  Små hemligheter. Sara hemlighåller något för Mimu. Blir det slutet på vänskapen? Får vänner ha hemligheter för varandra? Får Mimu någonsin reda på vad det är frågan om?

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 37/101: Trollformeln. Vem som helst skulle vakna av rop och av att bli kittlad och nypt, men inte mumintrollen. Ute är det redan vår och de borde stiga upp. Snusmumriken tar reda på vad den mystiska sömnen beror på.

  Peltsis Lappland

  Peltsis sommarresa är inne på slutrakan och han deltar i en spännande älgjakt. En eremit i utmarken vid Enare träsk visar hur man ska fiska, och fjället klär sig i höstfärger i Utsjoki. Och den där bilen ...

  Gran Hotel (12)

  10/42. Till Julios fröjd är Cristina vid liv, men varför har hon i flera veckor gömt sig för hela världen? Då Diego är anhållen behöver hotellet en ny direktör. Varför tror sig Andres ha sett en vålnad?