Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 11209 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). (7). Del 477: Kraftmätning. Karri och Jani försonas på ett manligt sätt. Aino börjar ångra försäljningen av kaféet till Tero. Veetis ledare irriterar Jimi. Anni gör trollkonster.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 475: Regionchefen. Den nya regionchefen kör med Tero. Aino gör ett oväntat drag. Eppu stressar sig för att få ihop bandet igen.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 476: En ny början. Vilmas och Janis kväll avbryts. Tero får en ny affärsidé. Ronis, Eppus och Oskus band har sitt första riktiga gig.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 474: Kollisionskurser. Anni försätter Karri i svårigheter. Niklas och Asko bearbetar gruvprojektet. Tero försöker imponera på Juha. Lissu och Juha råkar ut för ett gräl. Veeti inleder en kamp mot Jimi.

  Vov-patrullen (T)

  Fartens tjusning. På gatubanan i staden utkämpas alla tiders kappkörning. Tårta bums! Totteri får bråttom med att göra en tårta till tävlingen.

  Böle 2.5 - Uppföljaren (7)

  25/40. Stridsvagnen. Någon stjäl en splitterny stridsvagn av Försvarsmakten och sår förödelse runtom i Finland. Pöysti har problem med sin ryska granne, som menar att Pöystis bostad borde anslutas till hans bostad.

  Arne Dahl

  Dödsmässa. Säsong 2. Del 1/2. En tidig morgon utsätts ett bankkontor i centrala Stockholm för ett våldsamt rån men när polisen stormar lokalen är rånarna spårlöst försvunna. Händelsen förbryllar A-gruppen som får ta hand om utredningen.

  Kommissarie Gently (12)

  11/19. Farväl, China. Gentlys långtida tjallare och vän har dött. Stämmer det att det var en olycka? China var visserligen en fyllhund, men full av liv. Gently förstår inte varför polisen vill tona ner fallet.

  Lille Sten (T)

  Till en början vill Sten läsa en sida med tecknade serier, sedan leker han kurragömma. Till slut flyger Sten en drake samt hjälper mamma och pappa med vårstädningen.

  Historia: Nazisterna och Mellanöstern

  Efter andra världskriget värvade många arabländer nazister till hjälp i striderna mot Israel. Samarbetet mellan araberna och nazisterna hade inletts redan tidigare medan Hitler regerade i Tyskland.

  • · Yle TV1
  • Längd: 52 min

  Vov-patrullen (T)

  Valparna och sjörövarskatten. Turbo faller av misstag ner i en sjörövargrotta. På stranden hittas en kartbit som leder valparna en mystisk sjörövarskatt på spåren.

  Den vida naturen: Jakten på andebjörnen

  På Alaskas västkust lever rikligt med svartbjörnar och grizzlybjörnar. I detta vulkanernas och glaciärernas landskap lever också en sällsynt underart till svartbjörnen, kermodesbjörnen. Också den gillar lax och bär.

  • · Yle TV1
  • Längd: 51 min

  Oktonauterna (T)

  Oktonauterna och vinkarkrabborna. Stormen härjar på vinkarkrabbornas ö. Oktonauterna skyndar till hjälp, men Gup-D gör krabborna förbryllade.

  Böle 2.5 - Uppföljaren (7)

  24/40. Varumärket Finland. Darja hotar att säga upp sig då Repomies inte minns hennes namn i sitt skåltal. Som en gest av försoning erbjuder Repomies henne ett trist knivfall, som visar sig mer komplicerat än man anat.

  Sagobröllop

  Linda och Juuso är arbetskompisar. När Linda blev gravid, måste Juusos vänner acceptera relationen som tog sin början på jobbets julfest. Sociala medier präglar parets fest och vardag, redan på altaret tar man en selfie.

  Nyhetsläckan

  Gäster är SFP:s ordförande Carl Haglund och Kristdemokraternas ordförande Päivi Räsänen. Som överdomare fortsätter Baba Lybeck och kaptener är Jari Tervo och Jukka Lindström.

  Prisma: Mystiska naturfenomen

  1/2. Naturen överraskar såväl erfarna forskare som en vanlig bilägare som hittade sitt fordon intäckt i fjärilslarvers väv. Varför exploderar grodor och hurdan förstörelse sprider gräshoppor? P: BBC. (R)

  Tyst vittne (16)

  Säsong 14, 2/12. Skyldigt sinne 2/2. Nikki är säker på att det finns en rationell orsak till den av polisen skjutna kirurgens beteende. Fallet får Nikki att tappa greppet om vardagen. Förlorar hon förståndet?

  Arto Nyberg

  I direktsändningen intervjuas ekonomie doktor Björn Wahlroos och den ortodoxa kantorn Minna Jokinen som har åkt motorcykel jorden runt.

  Närpiäiset

  Nävernillorna (T). Uppvärmning. I Nävernillornas skog är det kallt. Det uppstår ett ordentligt bråk om vem som ska elda i huset. Helleduttan får jobba hårt för att Jasså och Jess försonas igen.

  Nattugglorna (T)

  Del 9: Rykande brudgum. I Nattugglornas hus sker underligheter. Gnagare glufsade i sig Agentbilen och någon har ätit upp rastafariernas bastu. Agentgeniet Snöre följer magkänslan och hamnar på en stinkande bröllopsfest.

  Prisma: Djurens förstånd

  2/3. Problemlösarna. Möt djurvärldens fiffigaste problemlösare. Man vet att kråkor är kloka, men kakaduor kan öppna lås och också bläckfiskarna har sina talanger. P: BBC.

  Fjärrlinjen

  En mans stormakt. Den ryska ekonomin rasar - behåller Vladimir Putin sin popularitet bland folket? Regi: Marko Lönnqvist.

  Fader Brown (12)

  Säsong 1, 4/35. Mannen i trädet. När lady Felicia hittar en sårad man i ett träd faller misstankarna på Sid. Lyckas fader Brown bevisa att Sid är oskyldig? P: BBC.