Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 9389 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 465: Var och en har sin roll. Elina hör sanningen om händelserna av Niklas. Marika och Tero finner förnyad kraft i sin relation. Jimi tar sig an att rädda Hiltunens själ.

  Vov-patrullen (T)

  Valparna räddar utflykten. Kanatuinen hamnar i knipa på en picknick, och borgmästaren blir utom sig. Sköldisproblem. Sköldpaddornas hemtjärn har torkat ut och sköldisarna ger sig ut på en vandring.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 466. Stora hjärtan. Elina förnekar sig själv. Ett hopp vaknar inom Lauri. Iris blir Amor. Vilma snavar på sin egen intrig. Eppu och Roni får tillökning i bandet.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). (7) Del 467: En hjälpande hand. Elina är deppad och ber Lauri om hjälp för att genomföra sitt beslut. Otso och Mirja vill ha en ledig dag men patienter skapar problem. Tero räcker ut en hjälpande hand för Roni och Eppu.

  UMK - Uuden Musiikin Kilpailu 2015

  Tävlingen för ny musik. I finalen uppträder nio deltagare, av vilka en kommer att representera Finland i Eurovision Song Contest i Wien i maj. Närmare information om deltagarna på finska på yle.fi/umk. #umk15

  Doc Martin (12)

  Säsong 5, 35/47. Mamma vet nog. Bydagarna i Portwenn får känslor att hetta till när konkurrerande restaurangföretagare mäter sig med varandra. Louisas hippiemamma kommer till byn och dottern är inte glad. Varför då?

  Aktuella tvåan

  Houmchurch i Seinäjoki hänför ungdomar. Närståendevårdarnas trångmål. Turkiska kvinnor fick nog av antastande. Programledare Salla Paajanen.

  Kommissarie Gently (12)

  8/19. Ondska. Ett rått mord på en ung kvinna sysselsätter polisen. Huvudmisstänkt är offrets exman, men det finns också andra undersökningslinjer. Den slutliga sanningen om offrets öde är den dystraste möjliga.

  Doc Martin (12)

  Säsong 5, 36/47. Glöm inte mig. Bypolisens exfru kommer för att träffa sin man och en stund verkar det som om de gamla problemen suddats ut. Kanske det, men det finns en påsfull nya problem i stället.

  Doc Martin (12)

  Säsong 5, 37/47. Ge inte upp. För att få Maggie att stanna försöker Joe bevisa att han har blivit en bättre man. Nöjer sig Maggie med det? Tant Ruth hittar fornminnen från Martins barndom, vilket får konsekvenser.

  Puls (12)

  19/20. Skenbehandling. En man som försökt begå självmord ringer efter hjälp åt sig själv och söker sig till vård på grund av överdosering av läkemedel.

  Puls (12)

  Serien slutar. 20/20. Jullandet. Lenitas dotter har påträffats på gatan, hon har kramper och hämtas till sjukhuset för vård. På avdelningen firas också en julfest, trots att våren är som vackrast ute.

  Doc Martin (12)

  Säsong 5, 38/47. Katter och gammalt groll. Berts restaurang är i svårigheter. I brist på kontanter blir fester oarrangerade. Bert har också skulder till en ockrare, vilket betyder hårda tider. Doktorn räddar dagen.

  MOT

  Hårfärgning trots gifter. Hårfärger kan orsaka symtom som kräver sjukhusvård. Industrin skuffar över ansvaret på konsumenten. Redaktör: Tiina Lundell.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 464: Där man hyvlar, där faller det spån. Otso får en hantlangare av Roni, vars arbetsmotivation är speciell. Lissu har i kärleksruset glömt att anställa en mattelärare och hamnar i knipa. Jimi hittar livets mening.

  Scott & Bailey (12)

  Säsong 4, 4/8. På ett hotellrum hittas en mördad kvinna som letat efter en partner på internet. Var det där som hon mötte sitt öde? Rachels hemliga förhållande blomstrar medan Janet snabbdejtar. Hittar hon en partner?

  Vov-patrullen (T)

  Valparna räddar en fladdermus. En liten fladdermus har kommit bort från sin familj. Tandproblem. Alex fasar för tandläkaren, och Vainu är livrädd för mottagningen.

  Barnmorskan i East End (12)

  Säsong 4, 2/8. Barbara hjälper en mamma som väntar sitt första barn. Förlossningen blir utmanande. Syster Julienne brottas med ekonomiska svårigheter. Sjukskötaren Phyllis Crane börjar arbeta. P: BBC.

  Arne Dahl

  Europa blues (16). Del 1/2. Svenskt kriminaldrama. A-gruppens mest komplicerade fall leder till förgreningar över hela Europa, där gruvliga medicinska experiment sammankopplas med trafficking. (R)

  Den vida naturen: Uggla söker hem

  Ladan som en tornuggla bor i rivs och den måste börja leta efter ett nytt hem. Under sin resa möter den släktingar: förutom horn- och jordugglor också en berguv. Varför förenar man ugglan så ofta med döden?

  • · Yle TV1
  • Längd: 48 min

  Sagobröllop

  Prästen kommer att säga sitt amen när Tiina och Jan ska gifta sig i mitten av juni. Paret har upplevt en katastrof som drabbat hela familjens hälsa och ekonomi, men vågar åter att se med tillit på framtiden.

  Puls (12)

  18/20. En liten patient. I sjukhusets operationssal görs ett ingrepp av aldrig skådat slag. Till avdelningen hämtas en patient som skall vårdas under noggrann isolering.