Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 9066 program

  Puls (12)

  8/20. Ett offentligt djur. Till avdelningen intas en minister med ett knivsår i sidan, och pressen är på plats på momangen.

  Kimmo (7)

  7/13. Bostadsbubbla. Ulla erbjuder ett rum för den bostadslöse Kimmo, men Rami har annan användning för rummet. S: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. R: Teppo Airaksinen. P: Yellow Film & TV.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 441: Kristas svåra val. Vilmas romantiska vibbar med Karri slutar i ett gräl. Krista måste fatta sitt beslut fort. Elina blir intresserad av Niklas. Iris går i Veetis fälla.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 442: Stora känslor. Karri stöder Krista men förbiser Vilma. Niklas ärlighet gör Elina omskakad. Lissu möter en intressant främling. Virtaus får en ny stadsdirektör.

  KAJ:s julkalender

  Hupparipäivä (T). Lucka 15/24. KAJ vill nå ut till hela Finland och försöker enligt bästa förmåga göra en hitlåt på finska - trots att de är urusla på det andra inhemska. Pjas Productions Ab, 2014.

  Hemmasalongen: Tellus (12)

  Brottsserie av JP Siili 5/6. Döden kommer nära Tellus och gruppen pressas till sina yttersta gränser. Eevi tyr sig till Alex, men kan Alex lita på Eevi. S: Minka Kuustonen, Lauri Tilkanen, Pirkka-Pekka Petelius.

  Vov-patrullen (T)

  Ur vägen för tåget. En tågvagn spårar ur och slår sönder spåret. Det måste lagas innan nästa tåg hinner fram. Uppdraget i dimman. Vov-patrullen försöker tända fyrljuset innan en båt krockar med en ö.

  • · Yle TV2
  • Längd: 23 min
  • Serie 2 avsnitt »

  Vov-patrullen (T)

  Rolle blir en av oss. Nu ska vi se hur bygghunden Rolle anslöt sig till Vov-patrullen. Valross i knipa. Mauritz Valross fastnar i ett gammalt fisknät, men Vov-patrullen lämnar ingen i sticket.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 440: Övergivna. Niklas väcker Kristas önskningar till liv för en stund. Otso drömmer om att sjunga men vet inte om han vågar göra verklighet av det. Karri märker att han har blivit utanför.

  Böle 2.5 - Uppföljaren (7)

  (12) 14/40. Lichen ruber. I samband med ett illdåd mot Hårbottenskliniken bekantar sig poliserna med västerländsk medicin och folklig läkekonst. Fallet får också Repomies att avslöja sitt barndomstrauma.

  KAJ:s julkalender

  Gambämark Lokal-TV (T). Lucka 16/24. Gambämark Lokal-TV vevar igång ännu en sprittande sändning av tittarnas favoritprogram "Ruben i rutan". Pjas Productions Ab, 2014.

  Försvunnen: Julgubben

  Försvunnen: Julgubben (T). Jullandets hemlighet. Leevi, Maria, Emppu och Jake är inbjudna till Jullandet för att träffa julgubben, som tycks ha försvunnit spårlöst. De nyfikna barnen beslutar att ta reda på saken.

  Puls (12)

  9/20. Ett litet, kallt hjärta. Johannas dotter råkar ut för en allvarlig olycka. Personalen på avdelningen är kalla av fasa och följer hur det går med Ada.