Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 7842 program

  Kommissarie Morse (12)

  Gudarnas skymning. Universitetet delar ut hederstitlar till medborgarna. Festen blir till kaos när en krypskytt öppnar eld. En berömd operasångare såras. Träffade kulan fel mål? Serien slutar. (R)

  • · Yle TV1
  • Längd: 101 min
  • Serie 1 avsnitt »

  A-studio

  Erikoislähetys. Ukrainan lentoturma. Toimittaja Jaakko Loikkanen.

  En eskortflickas dagbok

  Hanna, dotter i en god svensk familj, började sälja sex i 15 års ålder. Att köpa sex av minderåriga är ett brott, men många undgår att bli dömda eller får endast dagsböter. Hannas kunder frågade inte efter hennes ålder.

  • · Yle TV2
  • Längd: 58 min

  Den vita drottningen (16)

  7/10. Gift och Malvasiavin. Den korta freden tar slut när Edvard beslutar att dra ut i krig mot Frankrike. Elisabeth och Anne föder båda en pojke, och samtidigt utfärdas en grym dom mot landsförrädaren.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 169: "Omväxling förnöjer." Ruuskanens tillstånd är allvarligt. Minna piggar upp sitt kärleksliv. Krista och Vilma råkar ut för ett slagsmål. (R)

  McLeods döttrar (7)

  (12) Hjärtan och jägare. Kärleken mellan Jodi och Matt blomstrar, men Matt fruktar igen att han har fått en mördare efter sig. Jodi är förfärad. Kan hon avstå från sin älskade? Stevie uppvaktas från två håll. (R)

  Team Pullman (12)

  2/10. I närheten av en traditionsrik skola hittas ett lik. Är det en gymnastiklärare som försvann för flera år sedan? Såväl skolans personal som före detta elever verkar ha alla möjliga hemligheter.

  The Royal (12)

  Kärlek. Syster Susie är upp över öronen förälskad. Doktor Ormerod får ett sjöräddningsuppdrag. Vad har Jack och Alun hittat på för galet nu då? (R)

  Oktonauterna (T)

  Oktonauterna och det konstgjorda revet. En orkan förgör ett litet rev, vars invånare kommer i fara.

  Historia: Tyskland år 1937

  Sommaren 1937 fick amerikanske Julien Bryan speciallov att resa i Tredje riket och filma det han såg. Han lyckades fånga på film också sådant som värdarna inte hade velat att den övriga världen såg. (R)

  • · Yle TV1
  • Längd: 52 min

  The Royal (12)

  Kärleken är blind. Weatherill oroar sig över en förälskad tonårsflicka. Ormerod och Ellis är hårt pressade. Översköterskans vän har problem med sin hälsa. Jack och Alun letar efter en skatt. (R)

  McLeods döttrar (7)

  Tjänster och gentjänster. Jodi misstänker att Matt har en annan kvinna i kikaren, och Riley för sin del verkar ha förälskat sig i Jodi. Men slår det gnistor mellan Stevie och Alex av kärlek eller av ilska? (R)

  Foyles krig (12)

  En fråga om ras. Rasfördomar stiger upp till ytan när en ensammamma som övergetts av sin familj och nu bor i Sams gästhem blir mördad. Skulden läggs genast på barnets svarta pappa. (R)

  Lilla Tvåan

  Jaakko tittar med oss på Vad i all världen?, Jepu Barr, Bikupan, Fågelskådarna, Samsam, Diktfilm och på Tinga Tinga. Jaakko är i semesterstämning: han löser korsord och diktar om livet på torget.

  McLeods döttrar (7)

  Alla medel i bruk. Kate vänder på varenda sten när hon börjar söka efter den skyldiga till Jodis och Matts dödsfall. Efter begravningen för Meg Kate bort från farmen, och sakernas gång börjar äntligen klarna. (R)

  Prisma: På tröskeln till katastrofen

  2/3. Vulkanutbrott, jordbävningar och orkaner hotar varje år hundratals miljoner människors liv. Först nyligen har forskarna insett att de här förödande krafterna är kopplade till varandra.

  Undre världen (16)

  Del 3/3. Snuten. Manninen stöter på en knarklangare som han försatt i sjukhusskick och måste ta till extrema metoder för att hans polisbakgrund inte ska avslöjas. R: Minna Virtanen. P: Vertigo Oy. (R)

  Den vida naturen: Elefantens väg

  I Tanzania, i Ngorongorokratern, lever elefanterna i familjegrupper i nästan paradislika förhållanden. Även om där finns rovdjur störs elefanternas frid i Selous viltreservat mest av människan.

  • · Yle TV1
  • Längd: 50 min

  The Royal (12)

  Stenhårt leverne. En ny sjukskötarpraktikant kommer till sjukhuset. Lizzie faller för en mc-kille som längtar efter fart och farliga situationer. (R)

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 168: "Må också den andra parten höras." Otso vill ha tillbaka Ruuskanen. Krista är rädd för att Vilma stjäl hennes danspartner. Minna möter Niklas. (R)

  Monroe (12)

  6/12. Varför är Bremner i lås emotionellt? Kirurgistuderandena är i en svår sits och stämningen är spänd. Inte heller Monroe kommer lätt undan; till sjukhuset kommer en patient som lockar svåra minnen till ytan.