Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 7939 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 395: Smältande hjärtan. Elina följer en ledtråd fram till en smärtsam sanning. Ronis hjärtesorg tar slut men börjar genast på nytt. Tuija fördömer Jimi i onödan men ber också om förlåtelse - på sitt sätt.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 394: En tuff dag. Tero har en tuff dag, men kvällen är ännu tuffare. Ärligheten ger Osku svårigheter. Elina ser en glimt i det förflutna och den ändrar hennes åsikt om två närstående personer.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 393: Braköverraskningen. Tomi och Emmi ordnar med en överraskning till Otso och Jaana. Elina saknar bevis mot Jimi och får oväntad hjälp. Jani tar reda på Vilmas verkliga känslor.

  Ögonvittnet

  Min pappa är sexturist. Västerländska sexturister avlar barn till barflickor. Sådana barn blir utstötta på Filippinerna.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 392: Vändpunkten. Lauri måste avstå från allt. Elina jagar efter sanningen om dataläckaget. Aino och Vilma oroar sig över Tuijas och Janis förhållande.

  Hotell Adlon - en familjesaga (12)

  2/3. Alma ber dottern att följa med till Amerika, men Sonja beslutar att stanna på Adlon där hon möter stor kärlek men också smärta. På 1920-talet festar man mycket på Adlon, men den karga verkligheten är inte fjärran.

  Kommissarie Lewis (12)

  Säsong 5, 1/4. Tio års tystnad. Oxfords enda kvinnouniversitet bjuder sina f.d. elever på en fest för att ta farväl av en populär lärare. På morgonen uppdagas ett mord. Polisutredningen väcker smärtsamma minnen i Lewis.

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 20/101: Snusmumriken går sin väg. När det är höst och regnigt kan man plocka fram grammofonen och ställa till med dans. Mumintrollet är nedstämt, men Snorkfröken kommer på ett sätt att pigga upp honom.

  Dokumentärprojekt

  Tjackdagboken (16). För Pinja var knarket ett sätt att få kontakt med sin mamma. På vad bygger Pinja och hennes mamma sina liv när de båda försöker bli fria från drogerna? R: Marja Kurikka.

  Historia: Hitler - ett ondskans sändebud

  (12) 1/2. Hitlers väg till makten. Hur blev den österrikiske dussinmålaren och utsvultne lösdrivaren Tysklands ledare? I programmet, delvis sammanställt av kolorerat arkivmaterial, följs Hitlers skeden åren 1889 - 1933.

  Historia: Världens största bomb

  Under kalla kriget tävlade supermakterna USA och Sovjetunionen om vem som kunde bygga en större bomb. Hur byggdes världens största bomb och hur detonerades den i oktober 1961?

  • · Yle TV1
  • Längd: 52 min

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 18/101: I djungelns gömmor. Muminhuset är fullt av konstiga växter, och Muminmamman och Muminpappan beslutar sig för att sova i simrummet. Men kan någon sova då Stinky tar vilda djur från djungeln in i huset?

  Sami Yaffa - Sound Tracker

  Musikern Sami Yaffa har upplevt både internationella arenor och livet som gatumusikant. Nu utforskar han musikens betydelse och dess mysterium. Inför resan presenteras Samis hemknutar i New York, en smältdegel för musik.

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 19/101: Mumintrollet - tigrarnas räddare. Förr eller senare är alla djuren i djungeln samlade i Muminhuset, och det börjar bli alldeles för trångt i villervallan.

  Oktonauterna (T)

  Oktonauterna och näbbdjuren. Kwazii hittar ett märkligt ägg på bottnen av en översvämmande flod. Vilken konstig varelse har lagt ägget?

  Monroe (12)

  12/12. Fortsätter livet som om inget hade hänt? Nick ska gifta sig och är nervös. Under svensexan får de yngre läkarna sköta arbetet på sjukhuset, men dagen blir lång. Serien slutar.

  YleLeaks

  YleLeaks är tillbaka från sommarpausen! Den här veckan tar gamla och nya experter fasta på samlingspartiministrarna Alexander Stubb och Laura Räty, det centerpartistiska normtalkot och de populära Putinprodukterna.

  En sann historia

  Piloterna i Kirgisien. År 1962 skickade flygvapnet femton piloter på hemlig jaktflygarutbildning till Sovjet. Dokumentären berättar tre piloters historia under kalla kriget. (R)

  Den vida naturen: Den isiga planeten

  6/6. Den sista gränsen. Hur lyckas människan överleva i polartrakternas extrema förhållanden? Livsförhållandena är svåra och det behövs såväl traditionell kunskap som nya vetenskapliga uppfinningar. P: BBC. (R)