Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 7794 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 380: Skuggorna blir mörkare. Karri försöker hålla sitt löfte. Tuija får stöd av Jani. Iris når sitt mål. Krista får en överraskande kompanjon. Anni är orolig för Roni.

  Med en annan man (12)

  5/6. Saara och Matti försöker lära känna varandra på nytt, men det är svårt att ha en saklig relation. Helena dryftar sina val om igen. Till familjebröllopet anländer en oväntad gäst. På jobbet öppnas ett gammalt fall.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 381: Farliga känslor. Otso hetsar upp sig och utmanar Lauri på duell. Emmi övervinner sina rädslor. Jimi har blivit sårad av Elina och fattar ett beslut vars konsekvenser kan riskera hela gemenskapen.

  Med en annan man (12)

  4/6. Saara och Matti försöker komma överens om reglerna med hjälp av ett biträde. Helena följer ovilligt med Saara till förlossningsförberedelsen. Saara vill klara allt på egen hand, men stressen har sina följder.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 382: Trotsar döden. Otsos kaxighet får honom att tävla i tyngdlyftning med Lauri, trots Mirjas förbud. Asko får Niklas att ta ett stort steg. Annis rädsla ökar. Jimi ger upp en av sina principer.

  Böle 2.5 - Uppföljaren (7)

  8/40. Wolfgang Kekki. Repomies får axla ansvaret för att slutkonserten under EU:s toppmöte lyckas. Konserten riskeras när grollet mellan kvällens stjärnor, två barngenier, utlöser misshandel.

  Midsomerin murhat (12)

  Morden i Midsomer (12). Skolad i mord 2/2. Har de våldsamma morden på ostmejeriet att göra med ägarbytet eller är mördarens motiv något helt annat, såsom svåra barndomsupplevelser? Serien tar paus.

  Kommissarie Morse (12)

  Skuggor ur det förflutna. Morse utreder mordet på en f.d. polischef och får en gammal rival till hjälp. Samarbetet löper dåligt och ett ouppklarat mord från år tillbaka lyfts fram. Har mördaren slagit till igen?

  • · Yle TV1
  • Längd: 103 min
  • Serie 1 avsnitt »

  Yle Uutiset Pohjois-Suomi

  Toimittaja sai karhunpennun syliinsä. Risto Koskinen kävi Ranuan eläinpuistossa tutustumassa eläintenhoitajan työhön. Juttukeikan parhaita hetkiä oli se, kun Risto sai syliinsä hellyttävän karvaturrikan - Malla-karhun nelikuukautisen karhunpennun!

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 379: Ordna ett party. Krista lånar Niklas' affärsintelligens. Iris ordnar en fest på elevhemmet och börjar lägga in en stöt mot Jimi. Karri känner sig dragen till teaterlivet.

  Latela

  Pojkarna sätter i gång med att göra konst, men Latelas har olika åsikter om vad som är konst.

  Sagobröllop

  Den barnlösa Rauno och fyrabarnsmamman Susanna får varandra under en känslofylld ceremoni i Jyväskylä. När själsfränderna säger ja till varandra blir gästerna oundvikligen rörda. (R)

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 54/101: Den hemliga maträtten. Pannkakor vill ingen ha och inte heller kan man äta grillat monster såsom My önskar. Alltså beslutar Muminmamman att gå och leta efter en sällsynt ingrediens till en hemlig maträtt.

  Annorlunda kompisar

  8/8 Brev till julgubben. Kompisarnas väntan på julen slutar med en resa till Korvatunturi för att hälsa på julgubben. Men först lindrar pojkarna sin flygrädsla på Malms flygplats där de beundrar småplan.

  Latela

  Latelas läxar upp producenten och gänget från Yle X kommer på besök. Bilen blir färdiglackerad och ljusen monteras.

  Latela

  Harhala och Niemi reser till Frankrike för att utbildas. I hemlandet får de andra "Piiperi" färdig och till Bieberfansens förfest, men är uppdragsgivaren nöjd?

  Historia: Tyska propagandakompanier

  Under II världskriget ledde Göbbels i Tyskland en effektiv avdelning som filmade krigshändelser. Den historiska sanningen fick väja för den nazistiska propagandan. Hur inverkar dess ekon på våra uppfattningar om kriget?

  • · Yle Teema
  • Längd: 90 min

  Den vida naturen: Djurungars första steg

  2/5. Lejonets historia. Hurdana faror möter en liten lejonunge under sina första levnadsveckor? Den egna mamman är den nyföddas bästa beskyddare; lejonmamman har en livlig unge att vakta. P: BBC.

  Latela

  Huttunens och Jaronas första barn föds. Några dagar tidigare har också Miika blivit pappa och "Piiperi" är redo för en turné. Det är dags att fira.

  Freddie Mercurys historia

  Emmybelönad dokumentär om en av de mest karismatiska sångarna inom rockmusiken, som var superstjärna, operaälskare, hedonist och en blyg människa. (Freddie Mercury - The Great Pretender, 2012)

  • · Yle Teema
  • Längd: 84 min

  Latela

  Arbetet kommer igång, men sänkningen och monteringen av en ledningsserie skapar problem. Producenten som sitter på kassakistan sticker utomlands och snålar med pengarna.