Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 8084 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 392: Vändpunkten. Lauri måste avstå från allt. Elina jagar efter sanningen om dataläckaget. Aino och Vilma oroar sig över Tuijas och Janis förhållande.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 393: Braköverraskningen. Tomi och Emmi ordnar med en överraskning till Otso och Jaana. Elina saknar bevis mot Jimi och får oväntad hjälp. Jani tar reda på Vilmas verkliga känslor.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 394: En tuff dag. Tero har en tuff dag, men kvällen är ännu tuffare. Ärligheten ger Osku svårigheter. Elina ser en glimt i det förflutna och den ändrar hennes åsikt om två närstående personer.

  Överkommissarie Morse: Räkenskapens dag (12)

  För ett år sedan blev någon mördad i en idyllisk liten by. När man hittar nya ledtrådar behövs Morse. Men Morse som är vid dålig hälsa måste stiga åt sidan och överlåta tömmarna åt Lewis. Är det för gott?

  • · Yle TV1
  • Längd: 99 min

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 395: Smältande hjärtan. Elina följer en ledtråd fram till en smärtsam sanning. Ronis hjärtesorg tar slut men börjar genast på nytt. Tuija fördömer Jimi i onödan men ber också om förlåtelse - på sitt sätt.

  Ögonvittnet

  Min pappa är sexturist. Västerländska sexturister avlar barn till barflickor. Sådana barn blir utstötta på Filippinerna.

  Hotell Adlon - en familjesaga (12)

  2/3. Alma ber dottern att följa med till Amerika, men Sonja beslutar att stanna på Adlon där hon möter stor kärlek men också smärta. På 1920-talet festar man mycket på Adlon, men den karga verkligheten är inte fjärran.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 189: "Ens klagosång är en annans lyckomelodi." Krista lider av kärlekssalmonella. Danstävlingen blir ödesdiger. Niklas plågar Minna. Ruuskanen står vid gravens rand. (R)

  Fyra dagar i maj (12)

  (4 Tage im Mai, Tyskland 2011) Ett hem för föräldralösa barn riskerar att hamna i eldlinjen när röda armén möter flyende tyska soldater vid Östersjökusten under andra världskrigets sista dagar. R: Achim von Borries.

  • · Yle TV2
  • Längd: 93 min

  Sami Yaffa - Sound Tracker

  Musikern Sami Yaffa har upplevt både internationella arenor och livet som gatumusikant. Nu utforskar han musikens betydelse och dess mysterium. Inför resan presenteras Samis hemknutar i New York, en smältdegel för musik.

  Team Pullman (12)

  7/10. Knarklangaren Mehtin Topal ska snart släppas från fängelset. Teamet får i uppdrag att utreda om han också är skyldig till mordet på en ung poet som hittades på hans skrotanläggning för 10 år sedan.

  Doctor Who (12)

  Säsong 8: 1/12. Dra andan! Nya ansikten, nya spratt? Doktorns väg bär till det gamla London, för på flodbanken strövar en dinosaurie. Vad söker den efter där? Är doktorn lika vilsen som det där fjälliga fornminnet?

  Historia: Hitler - ett ondskans sändebud

  (12) 1/2. Hitlers väg till makten. Hur blev den österrikiske dussinmålaren och utsvultne lösdrivaren Tysklands ledare? I programmet, delvis sammanställt av kolorerat arkivmaterial, följs Hitlers skeden åren 1889 - 1933.

  Historia: Världens största bomb

  Under kalla kriget tävlade supermakterna USA och Sovjetunionen om vem som kunde bygga en större bomb. Hur byggdes världens största bomb och hur detonerades den i oktober 1961?

  • · Yle TV1
  • Längd: 52 min

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 18/101: I djungelns gömmor. Muminhuset är fullt av konstiga växter, och Muminmamman och Muminpappan beslutar sig för att sova i simrummet. Men kan någon sova då Stinky tar vilda djur från djungeln in i huset?

  Hotell Adlon - en familjesaga (12)

  SERIESTART (Das Adlon. Eine Familiensaga) 1/3. En historia som kombinerar saga och sanning om två familjer som var vänner. Den ena grundade Berlins finaste hotell, den andra genomlevde alla dess skeden.

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 17/101: Trollfrön från oceanen. En låda med märkliga frön flyter i land på Mumindalens strand. På en natt blir huset omgivet av en tät djungel, och Mumintrollet föreslår att man ska bege sig ut på safari.

  Oktonauterna (T)

  Oktonauterna och barracudorna. Fröna från amngroveträden har sköljts för långt ut till havs och de hungriga barracudorna hjälper inte till i räddningsarbetet.

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 20/101: Snusmumriken går sin väg. När det är höst och regnigt kan man plocka fram grammofonen och ställa till med dans. Mumintrollet är nedstämt, men Snorkfröken kommer på ett sätt att pigga upp honom.

  Den vida naturen: Den isiga planeten

  5/6. Vintern. De flesta djuren lämnar polartrakten för varmare regioner och bara de segaste och de bäst anpassade vid det stränga klimatet stannar kvar. Snön och isen kan också hjälpa djuren. P: BBC. (R)