Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Mest sedda

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 7849 program

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 377. Konstens glöd. Otso och Lauri hamnar på en dubbelträff och fruktar för det värsta. Karri återvänder från sin mystiska resa och har goda nyheter. Emmi möter en frestelse och följer inte terapeutens råd.

  Med en annan man (12)

  4/6. Saara och Matti försöker komma överens om reglerna med hjälp av ett biträde. Helena följer ovilligt med Saara till förlossningsförberedelsen. Saara vill klara allt på egen hand, men stressen har sina följder.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 378. Kärlekskranka. Lauri blir baktalad av Otso och tar en stor risk. Vilma är svartsjuk på Karri men får själv en beundrare. Tomis hjärta slår för fel person. Marika försöker komma närmare Roni.

  A2

  Rysslandskväll. Vart är Ryssland på väg? Hur komma till rätta med ryssar? Två timmar direkt diskussion om Ryssland och Finland, om finnar och ryssar. Twitter: #a2ilta. Chat: yle.fi/venäjä-ilta

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 379: Ordna ett party. Krista lånar Niklas' affärsintelligens. Iris ordnar en fest på elevhemmet och börjar lägga in en stöt mot Jimi. Karri känner sig dragen till teaterlivet.

  A2

  Rysslandskväll. Vart är Ryssland på väg? Hur komma till rätta med ryssar? Två timmar direkt diskussion om Ryssland och Finland, om finnar och ryssar. Twitter: #a2ilta. Chat: yle.fi/venäjä-ilta

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 380: Skuggorna blir mörkare. Karri försöker hålla sitt löfte. Tuija får stöd av Jani. Iris når sitt mål. Krista får en överraskande kompanjon. Anni är orolig för Roni.

  Yle Uutiset Pohjois-Suomi

  Toimittaja sai karhunpennun syliinsä. Risto Koskinen kävi Ranuan eläinpuistossa tutustumassa eläintenhoitajan työhön. Juttukeikan parhaita hetkiä oli se, kun Risto sai syliinsä hellyttävän karvaturrikan - Malla-karhun nelikuukautisen karhunpennun!

  Med en annan man (12)

  3/6. Touko gör en brutal boskillnad. Saara inser sig vara ensam och utan stöd. Helena har en stram linje. Susanna och Pekka vårdar sin parrelation på ett oväntat sätt. Pappan hämtas till platsen för att stå för sina dåd.

  Latela

  Pojkarna sätter i gång med att göra konst, men Latelas har olika åsikter om vad som är konst.

  Böle 2.5 - Uppföljaren (7)

  7/40. Grisen. Guldmedaljen i hockey-VM vänder upp och ner på allt i landet. När guldfesten inte vill ta slut börjar samhällets grundpelare vittra sönder. Polisen måste sätta stopp för festen innan det är för sent.

  Kommissarie Morse (12)

  Kommissariens eldprov. En kvinna som Morse kände har m��rdats och misstankarna faller på Morse. Till råga på allt följer mördaren med varje steg Morse tar. Får Lewis reda på vem som är den skyldiga? (R)

  • · Yle TV1
  • Längd: 104 min
  • Serie 2 avsnitt »

  Midsomerin murhat (12)

  Morden i Midsomer (12). Skolad i mord 1/2. En anställd på ett ostmejeri som nyligen har bytt ägare blir under en berömd jätteost och förolyckas. Men var det faktiskt en olycka, dödsfallet blir inte det enda.

  Hemmasalongen: Tystnaden (12)

  I dödsskuggans land vidrör helvetet himlen, kärleken döden, vänskapen sveket. När striderna tagit slut återstår tystnaden. M: Esko Salervo. R: Sakari Kirjavainen. P: Cine Works Koskinen & Rossi Oy, Finland.

  • · Yle TV1
  • Längd: 107 min

  Böle 2.5 - Uppföljaren (7)

  8/40. Wolfgang Kekki. Repomies får axla ansvaret för att slutkonserten under EU:s toppmöte lyckas. Konserten riskeras när grollet mellan kvällens stjärnor, två barngenier, utlöser misshandel.

  Latela

  Latelas läxar upp producenten och gänget från Yle X gör ett besök. Bilen blir färdiglackerad och ljusen monteras.

  Annorlunda kompisar

  7/8 Självständigt liv. Till självständigheten hör ett eget hem och en arbetsplats. Kompisarna berättar om sitt liv på ett seminarium. Timos arbetsjakt lider mot sitt slut, men nu måste Kata hitta en ny arbetsplats.

  Latela

  Harhala och Niemi reser till Frankrike för att utbildas. I hemlandet får de andra "Piiperi" färdig och till Bieberfansens förfest, men är uppdragsgivaren nöjd?

  Latela

  Nya avsnitt. Yle X beställer av Latelas en bil med öppet flak för Justin Biebers förfest. Pojkarna har futtiga 21 dagar på sig att bygga en stilig pickup.

  Latela

  Huttunens och Jaronas första barn föds. Några dagar tidigare har också Miika blivit pappa och "Piiperi" är redo för en turné. Det är dags att fira.

  Latela

  Den bistra sanningen kommer fram när Latelas, som nu ångrar att de tagit på sig uppgiften, börjar montera ner bilkadavret de köpt. Rosthögen inspirerar inte och repareringen börjar trögt.

  Latela

  Konstnären Anssi Kasitonni har båda Latelastallen att skapa installationskonst. Först skall de välja bilarna.

  Latela

  Arbetet kommer igång, men sänkningen och monteringen av en ledningsserie skapar problem. Producenten som sitter på kassakistan sticker utomlands och snålar med pengarna.