Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Nyaste

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 669 titlar med 7789 program

  Naturstund: Djurhistorier

  11/13. Papegojornas konung. Den ljusröda aran är en lekfull och färggrann papegoja. Hurdan är dess äkta livsmiljö i Peru?

  Galaxi

  Tätä et tiennyt Galaxin vieraasta!. (S) Nuorten MM-jääkiekkojoukkueen jäsen, jääkiekkoilija Otto Rauhala, opettaa Wommalle mielenkiintoisen korttipelin.

  Lyhyesti viitottuna

  Orpo ei lähde puheenjohtajakilpaan. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo ei lähde tavoittelemaan puolueen puheenjohtajan paikkaa. Orpo kertoi asiasta Facebook-päivityksessään. Orpo kirjoittaa, että aika perheen kanssa jäisi puheenjohtjan työssä entistä vähäisemmäksi. Kokoomuksen puheenjohtajakilpaan on toistaiseksi ilmoittautunut vain elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

  Kampen om kronan

  9/12: Adelns höst. Under historikern Christopher O'Regans ledning får vi följa framväxten av kungariket Sverige i ett nära tusenårigt perspektiv.

  Ge inte upp!

  Lilla Tvåans programledare framför en sporrande sång. Komposition och text: Teemu Palosaari och Rami Saarijärvi.

  Berättelser från Mumindalen (T)

  Del 57/101: Häxgång. Häxan lär ut ett speciellt sätt att gå med ovetenskapliga metoder och flyger med sin kvast. Snorken tycker att flygning ska gå vetenskapligt till och presenterar en miniatyrmodell av sitt luftskepp.

  Gissa hur mycket jag tycker om dig (T)

  Det stora äpplet. I äppelträdet finns fortfarande ett höstäpple. Lilla Barnharen vill snappa äpplet men når inte upp till det. Pappaharen tar honom med för att titta på hur laxen stiger upp i älven och ovanför forsen.

  Diktfilm (T)

  Benjamin, Timna och Lilla Maa bor i mormors byrå och är bästa vänner. I tur och ordning bakar de en kottkaka och bjuder in varandra för att äta av den.

  Annis älvaskola (T)

  Nippes trollstav. Eleverna i en flygande skola försöker gripa den vige Nippe, som flyr in i en teckning.

  Ticketi-tack (T)

  Dags för ett födelsedagsparty. Raksunen fyller år och det ordnas ett överraskningsparty. Tommy och Talvikki vill hålla en stor och oförglömlig fest, men man måste hinna igenom hela festprogrammet innan klockan slår.

  Min Morgon

  7.05 BUU-morgon, 7.15 Könsperspektiv i miljöarbetet, 7.30 & 8.16 Onsdagspanelen: Kia & Fredrik, 7.45 Hot mot domare, 8.00 Läs mera, 8.05 Shakespeare, 7.25 och 7.55 Yle Nyheter TV-nytt. Produktion: Cityportal Ab, 2014. Live stream på svenska.yle.fi/minmorgon

  Babar och Badous äventyr (T)

  Islekar. Rhudi skryter över hur bra han kan åka skridsko och Badou och Chiku inspireras till att göra en skridskobana. Men en otursam händelse vållar en stor fara i hela staden.

  Krigets gisslan (16)

  (Hatufim) Hemkomsten. Tre israeliska soldater som länge varit tillfångatagna som gisslan ska friges snart. De är mitt i mediecirkusen, och så återser de sina anhöriga. En svår anpassning till en ny situation väntar. (R)

  Arkivet

  Eurovisions- och Intervisionsuttagningar 1979. (1979) Marjatta Leppänen är konferenciär i de finländska uttagningstävlingarna för Eurovisionens sångtävling i Jerusalem, Israel, och för Intervisionens sångtävling i Sopot, Polen.

  Ođđasat

  Oddasat. Nyheter på samiska. Textning till svenska och finska.