Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Nyaste

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 846 titlar med 9862 program

  Tillbaka till Aidensfield (7)

  Betalt för gammal ost. En våldtäktsman släpps fri från fängelset och hela byn är upprörd. En gammal flamma från kriminalpolisen överraskar konstapel Walker och Peggy låter sig bevekas av en utslagen.

  Gudstjänst

  Insamlingen Gemensamt Ansvar 2015 öppnas i Sankt Lars kyrka i Lojo. Predikan biskop Tapio Luoma, assisterande präst kyrkoherde, länsprost Juhani Korte, kantorer chefskantor Timo Saario och Ulla Eho-Saario.

  Fåret Shaun (T)

  Ullig blåsare. På bondgården vallar bonden och Bitzer sin skock. Fårskallarna i fårhuset och de stöddiga grisarna lever ett flott lantliv i sämja, och bakom det hela står fåret Shaun!

  Morgonhjärta

  Mammor hjälper mammor. Josefiina Sabel-Salmela hittade hjälp i en mammagrupp på webben. Mari Sipola startade efter förlossningen en grupp för mammor med postnatal depression. yle.fi/aamusydamella

  Katten Gustaf (7)

  Gustaf kan inte somna trots att han räknar får. Fåren misslyckas med sitt arbete och får sparken av John Blund. De bestämmer sig att söva ned hela staden för att bevisa sin yrkesskicklighet.

  Sara och Kvack (T)

  Del 5/40: Hos Halsdukstanten. Sara och Kvack hälsar på hos Halsdukstanten, som kan sticka precis vad som helst. buu.yle.fi

  Urpo och Turpo (T)

  Urpo och Turpo bygger. En dockanimation om två björnars hejdlösa äventyr. Manus och regi: Liisa Helminen och Marjut Rimminen. Produktion: Lumifilm Oy Ab. FST/Barn.

  Babar och Badous äventyr (T)

  Gammal och klok. Ungarna fortkör utanför palatset och Cornelius råkar ut för en olycka. Jake blir orolig för Cornelius, och Badou och Jake vill försäkra sig om att det inte händer något med Cornelius.

  Katten också!

  Den jam-ande ekorrmannen. Katten Matikainen står inför stora frågor. Sakkunnighjälp i andra änden av ledtråden ger Jari Sinkkonen.

  BUU-klubben

  Sara och Kvack. Hos Halsdukstanten. Sara och Kvack hälsar på hos Halsdukstanten, som kan sticka precis vad som helst. Urpo och Turpo bygger. Prick och Fläck på picknick. Lycka är att ... . buu.yle.fi

  Boj med vänner (T)

  Sniffatjoosjukan. Bojs vänner har blivit sjuka och Boj vill pigga upp dem. Herr Kloppoti kommer med ett bra tips.

  Musiken rullar!

  Fackman. Första delen av morgonkonserten inspelad i Kuopion Musiikkikeskus. På scen Tuomo Rannankari, Lilla Tvåans band, Nalle, Mikko Perkoila och trion Vinkulelu, Jaakko & Veera samt musikklasselever från Rajalan koulu.

  Lata Lucy (T)

  Nytt slags fotbollsspel. Lata Lucy är en påhittig flicka som alltid hittar på ett nytt sätt att göra saker på.

  Burma VJ (16)

  Rysardokumentär om den burmesiska oppositionen som har videokameran som sitt vapen. R: Anders Östergaard. P: Magic Hour Films, Danmark, 2008. (R)

  • · Yle Teema
  • Längd: 84 min

  Kyrkans man (12)

  13/13. Kyrkoårets höjdpunkter står för dörren och Adams kalender är smockfull av allehanda evenemang. Och ärkediakonen väntar lystet på den digra julkassan. Säsong 2 slutar. (R)