Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Nyaste

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 824 titlar med 11263 program

  Passar de ihop?

  3/5. Norsk realityserie. Går det att förutse vilka par som kan hålla samman och vilka som någon gång kommer att skiljas?

  Tyger tittar på

  nätdejtning. I interneteran är det lätt att hitta potentiella partner. Tyger Drew-Honey reder ut den nya dejtetiketten. Hur många kan man dejta samtidigt? Vilken öppningsreplik fungerar garanterat?

  Politikerns make (12)

  2/3. Aiden är hemmapappa och känner sig förnedrad av alla, till och med av sin fru. Hans pappa försöker förgäves få honom att tro på morgondagen, men Aiden börjar planera en hämnd som ska bli ack så ljuv. (R)

  Riksdagsvalet 2015

  Paavo Arhinmäki VF. I partiledarutfrågning Vänsterförbundets ordförande Paavo Arhinmäki. Vilka är partiets mål, värden och program i riksdagsvalet 2015? Utfrågar gör Kirsi Heikel och Seija Rautio.

  Arvingarna (12)

  Nya avsnitt, säsong 2, del 1/7 (16). En namngivningsfest står för dörren och det är fullt med folk på Grønnegaard. Signe har fullt upp med lantbruket och Gro med att organisera Emils rättssak i Thailand.

  Matresa i Indien

  3/6. Madurai och Kerala. I landets södra del lär sig Rick Stein om mat som bjuds på i ett tempel och hur man äter med fingrar. Kryddig sambar är en lokal specialitet. Kerala är känt för sina kokosnötter. P: BBC.

  Världen är färdig (12)

  3/6: Juristen Heikki Lassilas tentakler når överallt. Kössi har ett testamente som berör Lyytinmäkihusets framtid. Urpola försätts i hypnos. Hanna möter socialförvaltningens representanter. P: Production House Oy. (R)

  Höghusliv

  Kärnfamiljer, ombildade familjer, vilda tonåringar, barn som beter sig illa, högröstade studeranden och skvallrande pensionärer. Inne i ett franskt höghus möts samma nunor från dag till dag, i olika situationer.

  Ođđasat

  Oddasat. Nyheter på samiska. Textning till svenska och finska.

  Moone Boy (7)

  Säsong 1, 3/6. Martin gör en öppning i gårdsmuren för att förkorta skolvägen, som känns för lång. Snart duger genvägen också till andra och det är livlig trafik över gården. Familjen blir inte glad, särskilt inte mamman.

  Sex & Sånt

  70 % av kvinnorna använder bh:n som egentligen inte passar dem. Vi reder ut de största felen som bh-köparna gör. I studion får vi tips om hur man ska göra om man köper bh:n åt någon annan än sig själv. Programledare: Dan Granqvist.

  Lasso

  Vilken typ av ledare behöver vi idag? Och vem följer vi? Är det opinionsbildarna på nätet eller de introverta cheferna på kontoret?

  Medelhavsmat

  Säsong 2, 2/4. Mallorca. Utanför turistmålen hittar man fortfarande små ställen som bjuder på traditionella rätter. Smarriga räkor från närbelägna vatten blir kronan på verket i Yotam Ottolenghis paellarecept.

  Uusi päivä (S)

  En ny dag (T). Del 479: Objudna gäster. Janis och Vilmas träff tar sig en kittlande vändning. Annis och Eppus 18-årsfest är späckad med känslor. Niklas och Krista går igenom det förflutna.

  Norge runt

  Flashmob. In i flygplatsens väntehall stiger en dirigent. Musikerna dyker upp en efter en och snart spelar Bergens filharmoniker ett stycke av Harald Saeverud.

  Prisma: Djurens förstånd

  3/3. Den sociala världen. De intelligentaste djuren på vår jord är också de mest sociala. I dag om bland annat delfiner. Djuren kan också vara falska och känna sorg. P: BBC.

  Trädgårdsmåndag

  Ny säsong, 1/11. Fjärde året i trädgården. Stor såskola - allt möjligt om jord, krukor och fröer, Pernilla fixar vårlöken, John startar varmbänken och Tareq lagar mat på något som blivit över från förra året.