Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv - Nyaste

 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 698 titlar med 7864 program

  Pisara

  Droppen. "När man till alla pris vill hålla världen positiv, stänger man lidandet och döden ute." Kyrkoherde i Borgå Heikki Hakamies anser att den sjuka lämnas alltför ofta ensam. (2 Kor. 4: 8-11)

  De unga mästarna

  Hundmästaren. Nos och plats. Nya utmaningar väntar hundekipagen. Det är dags för noggrant snusande och viktig lydnad.

  Draktränaren (7)

  Blodsarv. Minnet av en fegisstämplad farbror är en känslig sak för Astrid. Släkens rykte måste upprättas och det får hon en chans till när ett rovdjur från det förflutna åter dyker upp och hotar Dräggö.

  Galaxi

  Galaxen. (7) Visa och Turska tittar med oss på Galaxenprogram: Kapten Kasimir, Milis miljoner frågor, Betongspräckare, Klåparna och på Draktränaren. Kan ses i Arenan.

  Grannar i Madrid

  Gratis semester. Lucías pappa bjuder hela huset på en gratis semester till Benidorm. Alla blir helt vilda, sätt igång och packa! Men finns det något här i världen som är helt gratis?

  Babar och Badous äventyr (T)

  Vinddriven: Badou och Babar hoppar in i en varmluftsballong för att beundra vyerna, men Badou glömmer att dra åt knuten. Annorlunda tältning: Ungarna skulle vilja tälta, men det regnar ute.

  Postis Per Specialleveranser (T)

  Pers specialleverans: stora ballonger. I stadshuset i Pilstorp är det fest. Barnen har en viktig roll i festligheterna. På postens sorteringsterminal finns ett märkligt, svävande paket.

  Pysslarna

  Snörtjuv (T). Snörena till gungan och hopprepet är borta. Trollkarlen vet att den skyldige är Snörtjuven som nystar ihop världens största snörnystan. Äventyret tar oss till en hängbro och bland katter och garnnystan.

  Pingu

  Barnvakt (T). Animation om en liten pingvin på äventyr.

  The Wire (16)

  Konsekvenser. Sobotka tror att hamnutredningen är över, men den är först i startgroparna. Daniels och Rawls köpslår om vem som reder ut fallet med de döda kvinnorna som hittades i containern. P: HBO. (R)

  Naurun tasapaino

  Skrattbalans. 4/9. Komikerna återvänder till den finländska ståuppkomikens rötter i Tavastehus, där de inför en krävande publik uppträder på festivalen "Tomater! Tomater!". Gästande domare Riku Suokas. (R)

  Golden retrievern (12)

  (Kultainen noutaja) 3/3. Tero träffar sin pappa till sist och måste med sin familj omdefiniera sina viktigaste värderingar. S: Robin Svarström, Kari-Pekka Toivonen, Heikki Nousiainen. R: Simo Halinen. (R)

  Fatta micken

  I en glad önskerepris med schlagerklassiker (från 16.11.2012) tävlar Meiju Suvas, Jari Sillanpää, Johanna Debreczeni och Holger Nelin. Programledare och domare är Sami Hintsanen. Diskutera på nätet #tartumikkiin HD (R)

  Kekäläinens sommarjobb

  Gladlynt färgdebatt i sommarkvällen. Mikko Kekäläinens gäst är målaren Nanna Susi som tänker ut ett nytt utseende för det övergivna hotellet.

  Ut i naturen: Grottdykarna

  Sju extrema grottdykare i Norge hoppar i älven Russåga för att utforska om det går att dyka under Jarbrufjellet. Det mittersta partiet av grottan är ännu outforskat. Här måste kamrater och utrustning gå att lita på! (R)

  • · Yle Fem
  • Längd: 39 min

  Pärlorna bland våra sjöar

  Pyhäjärvi i Säkylä. Om något är heligt för oss i naturen så är det sjöarna. Så heter också 33 av våra 188 000 sjöar Pyhäjärvi. Den kändaste ligger i Säkylä och är berömd för sina fiskar och fåglar. R: Petteri Saario. (R)

  Stumt ljus

  På livets landsväg. Kurt Jäger och Ragnar Hartwall regisserade år 1927 denna inhemska stumfilm, som Yrjö Hjelt har skrivit ny musik till. Orkester RSO. Pianoimprovisation Iiro Rantala. SV. Stereo. (R).