Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv-sändningarna direkt »

  Katso Yle Femiä suomeksi »

  Direkt endast på Arenan »

 • Rekommendationer
 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • Yle Nyheter: TV-nytt sv:Tv:rss Mer »

  Sport sv:Tv:rss Mer »

  Sportinslag

  Mäkäräinen har varit sjuk. Kaisa Mäkäräinen berättar för Yle Sportens Magnus Eklöf att förberedelserna inte gått planenligt på grund av sjukdom.

  Sportinslag

  Skidskyttelandslagets chefstränare skruvar inte upp förväntningarna. Marko Laaksonen som basar för Finlands skidskyttelandslag ställer ribban på en medalj och fyra topp åtta placeringar.

  Sportinslag

  Lilla Lugnet: Falun Feeling. Lilla Lugnet är Yle Sportens webb-TV-serie från skid-VM i Falun.

  Serier och film sv:Tv:rss Mer »

  Molanders (12)

  Del 12/12. Vårkonserten. Vid säsongens sista konsert gästas Musiksällskapet av musikalstjärnan Anders Jarl. Olof och Fanny måste bestämma sig för om de vill fortsätta tillsammans eller inte. Svensk dramaserie. (R)

  Lilyhammer (16)

  Säsong 3, del 8/8. Konflikten mellan Tommy och Frank är ett faktum. En stort anlagd hämndåtgärd planeras med hjälp av Franks maffiabröder i New York. Den genomförs med gruvliga konsekvenser. Med Bruce Springsteen i en cameo-roll.

  Halvvägs till himlen (7)

  Del 5/8. Lunds stifts kontraktsprost besöker församlingen och det visar sig att prosten är Albins före detta fru Karin. Albins hopp tänds om att det kan reda ut sina problem och när Karin vill prata om något personligt med honom tror han att hon är redo att komma tillbaka

  Dokumentärer sv:Tv:rss Mer »

  Dok: I am Femen

  (I am Femen, Schweiz, 2014) Ukrainskan Oksana var med och grundade Femen, aktivistorganisationen som är känd genom sina topless-aktioner. Rörelsen har vuxit och Oksanas kompromisslösa kamp har tagit henne runt hela Europa.

  • · Yle Fem
  • Längd: 94 min

  Fyren

  Ritgrund. Vasaredarnas träbåk byggdes om till fyrbåk. Redaktör: Tom Backmansson, 1998.

  Döden, döden, döden

  5/8. Vi ska alla dö, men det finns de som får sina dagar räknade alldeles för tidigt. Anna Lindman möter döende cancerpatienter, varav en är musikern och bloggaren Kristian Gidlund som gick bort i september 2013. (R)

  Barn och unga sv:Tv:rss Fler barnprogram »

  BUU-klubben

  Bärtil. Leka båt. Bärtil och Isa Gris gungar och har roligt, men Kråk-Fia blir purken när hon inte får vara med. Klumpisarna: Överraskningen. En fest på Fippelpiazzan. Tusen sätt att leka: Hoppa ruta. Bertha och Lina. buu.yle.fi

  Gazoon

  Gazoon (T). Modersinstinkt. En komedi om knäppa vilda djur på den afrikanska savannen. Fransk animation. svenska.yle.fi/hajbo