Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv-sändningarna direkt »

  Katso Yle Femiä suomeksi »
 • Rekommendationer
 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • Yle Nyheter: TV-nytt sv:Tv:rss Mer »

  Jättemycket KAJ sv:Tv:rss

  KAJ:s julkalender

  Fabbo på fääland fåot 3 (T). Lucka 19/24. Fabbo ger sig i väg till Stockholm och ser allt vad Sveriges huvudstad har att erbjuda. Pjas Productions Ab, 2014.

  KAJ, pjäs eller pjas

  Den österbottniska humorgruppen KAJs musik och humor har gjort enorm succé på Youtube, radio och scen det senaste året. Detta är succéföreställningen som drog fulla hus på Wasa Teater våren 2014. Pampas Production, 2014.

  • · Yle Fem
  • Längd: 88 min

  Dok

  KAJ pjasar på tv. Humorgruppen KAJ - Kevin, Axel och Jakob - har sålt slut Wasa Teater 24 gånger och har vunnit priser för sina sånger. Vi får en inblick i deras vardag, nervositeten före uppträdanden, och processen att skriva en ny sång.

  Sport sv:Tv:rss Mer »

  Sportinslag

  Smålejonen redo att försvara guldet. Finland tillhör inte förhandsfavoriterna i U20-VM som börjar 26.12 i Kanada. Tränaren Hannu Jortikka och lagkaptenen Artturi Lehkonen är ändå optimista inför äventyret i Montreal och Toronto.

  Sportinslag

  Max Wärn trivs i Sotji. Till och med så bra att han nästan direkt efter ankomst till Helsingfors åkte tillbaka till Sotji med Lejontruppen. Sanningen är förstås att HK Sotji-spelaren blev blixtinkallad till EHT-turneringen i Ryssland.

  Sportinslag

  Hagman lämnar Anderstorp. Jan Hagman lämnar posten som chefstränare för den svenska division 1-klubben Anderstorps SK. Huruvida han fortsätter som spelare i laget är ännu öppet.

  Dokumentärer sv:Tv:rss Mer »

  Jakten på det perfekta livet

  6/8. Hanna Hellquist träffar den svenska synden. På 1970-talet fick pinuppan Christina Lindberg landet upp och ner genom att skamlöst visa brösten. Anton Hysén, en homosexuell man, den hetaste sexsymbolen i folkhemmet.

  Dok: Jag såg mig själv

  Cris af Enehielm är en av de mest särpräglade rösterna på den finländska teater- och bildkonstscenen. Men bakom den framgångsrika konstnären finns dock en mobbad och sargad själ. Regi: Tommi Seitajoki. Impressio Films Oy, 2014.

  • · Yle Fem
  • Längd: 70 min

  Pröva inte på det här hemma

  5/7. Ett program med sprängkraft där pojkarna testar att använda skorstenen på ett hus som kanon. Och vad händer när man pumpar in gas i ett rum där det brinner några stearinljus?

  Serier och film sv:Tv:rss Mer »

  Barnmorskan i East End (12)

  8/9: Chummy förbereder sin mammas besök. Jenny återvänder till Nonnatus House och arbetet. Syster Julienne och Cynthia vårdar en mamma som har psykiska problem. P: BBC. (R)

  Sista tangon i Halifax (7)

  10/12. Judith avslöjar ett rykte och Celia blir bekymrad. Alan får sorgliga nyheter. Carolines och Kates romantiska weekend blir inte bara frid och fröjd. Lyckligtvis håller läget med Gillian på att lugna sig.

  Fanny (7)

  Del 28/28: Julfesten. Fanny får träffa en vän hon inte sett på länge. Dramaserie om 11-åriga Fanny och hennes liv. Mera videon och nya blogginlägg finns på svenska.yle.fi/fanny

  Barn och unga sv:Tv:rss Fler barnprogram »

  Julkalendern med Julkungen

  Grannarna bultar i julhusets väggar, för tant Hildur dansar och har sig. I Julkungen får Eiril äntligen se Riddardalen, men Snerk vill hindra barnen från att berätta vad det vet. buu.yle.fi

  Nils Holgerssons underbara resa (T)

  Seriestart. Del 1/8. Nils Holgersson bor på en gård i Sverige. En dag blir han förvandlad till pyssling och hamnar på en av gårdsgässens rygg. En lång resa genom Sverige börjar. Svensk-tysk serie. svenska.yle.fi/hajbo (R)

  Clay Kids

  Del 19: Klongarderoben. Robbie lyckas komma över en glödlampa med vars hjälp han kan klona sej i oändligt antal med oanade följder. Animation. svenska.yle.fi/hajbo