Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv-sändningarna direkt »

  Katso Yle Femiä suomeksi »
 • Rekommendationer
 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • Yle Nyheter: TV-nytt sv:Tv:rss Mer »

  Sport sv:Tv:rss Mer »

  Sportinslag

  Minisporthörnan tror inte på liganykomlingarna. Sören Bäck, Christoffer Herberts och Jonas von Wendt väntar sig en intressant fotbollsligasäsong utan stora överraskningar.

  Sportinslag

  Karin Storbacka var nära att l��gga av. Ifjol övervägde medeldistansaren Karin Storbacka att lägga av med friidrotten ifall hon inte tog sig till EM. Någon biljett till Zürich blev det inte, men istället för att kasta in handduken blev det en rejäl omstart på karriären. Orsak? Kärleken till idrotten. Antti Koivukangas intervjuar.

  Sportinslag

  Fincycling bereder vägen för unga löften. Fincycling med toppcyklister såsom Jussi Veikkanen, Kjell Carlström, Charles Wegelius och Joona Laukka i kulisserna jobbar hårt för den finländska cykelsportens framtid.

  Trailers - på kommande i Yle Fem sv:Tv:rss

  Trailer

  Riksdagsvalet 2015: Partiledardebatt (22s). Svenska Yle samlar riksdagspartiernas ordföranden till en första valdebatt torsdagen den 26.3 kl 20.00 på Yle Fem. Katja Johansson och Rikhard Husu är debattledare. svenska.yle.fi/val

  Trailer

  Riksdagsvalet 2015: Partiledardebatt. Svenska Yle samlar riksdagspartiernas ordföranden till en första valdebatt torsdagen den 26.3 kl 20.00 på Yle Fem. Katja Johansson och Rikhard Husu är debattledare. svenska.yle.fi/val

  Trailer

  dox@net - alla filmer -trailer. Nu kan du se alla filmer på yle.fi/dox@net. Se och häpna.

  Serier och film sv:Tv:rss Mer »

  Arne Dahl

  Dödsmässa. Säsong 2. Del 2/2. En tidig morgon utsätts ett bankkontor i centrala Stockholm för ett våldsamt rån men när polisen stormar lokalen är rånarna spårlöst försvunna. Händelsen förbryllar A-gruppen som får ta hand om utredningen.

  Badhotellet (7)

  Del 2/6. Amanda har slagit vad med en väninna om vem av dem som först mister oskulden, nu gäller det att hitta en kandidat. Samtidigt försöker hennes far hitta en lämplig make till henne och ser en chans när en grevefamilj flyttar in på hotellet.

  Viva Hate (16)

  Del 3/3. Göteborg i slutet av 1980-talet: indierocken frodas och tonåringarna i rockbandet Viva Hate drömmer om att bli stjärnor. Valen de gör blir livsavgörande. Svensk dramaserie från 2014.

  Dokumentärer sv:Tv:rss Mer »

  Trädgårdsmåndag

  Ny säsong, 1/11. Fjärde året i trädgården. Stor såskola - allt möjligt om jord, krukor och fröer, Pernilla fixar vårlöken, John startar varmbänken och Tareq lagar mat på något som blivit över från förra året.

  Ut i naturen: Tranedans

  Ett norskt program där vi får bekanta oss med tranornas beteende.

  • · Yle Fem
  • Längd: 28 min

  Dok: Jorden har oss detta gett

  (Så Meget Godt i Vente, Danmark 2014) Bonden Niels och hans fru Rita levererar biodynamiska ingredienser till de bästa restaurangerna i landet, men myndigheterna är inte entusiastiska över hans sätt att bruka jorden.

  • · Yle Fem
  • Längd: 59 min

  Barn och unga sv:Tv:rss Fler barnprogram »

  Gazoon

  Gazoon (T). Elefantspratt. En komedi om knäppa vilda djur på den afrikanska savannen. Fransk animation. svenska.yle.fi/hajbo

  Himlabröd (T)

  Samlaren. Tovas klasskamrater visar upp sina samlingar, och Tova är ledsen över att hon inte samlar på nånting. Men hon kommer snart på andra tankar; passagerarna i en bortflugen varmluftsballong ska räddas! buu.yle.fi

  BUU-klubben

  Hittehatt. Del 5/20: Kusligheter. Vimmel berättar en skrämmande historia om sin osynliga vän Hemska för Kusel, och Kusel blir rädd. Himlabröd: Flygfisk. Hahaha: Flygplan. buu.yle.fi