Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv-sändningarna direkt »

  Katso Yle Femiä suomeksi »
 • Rekommendationer
 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • Yle Nyheter: TV-nytt sv:Tv:rss Mer »

  Skarpa streck - hela serien i repris sv:Tv:rss

  Skarpa streck

  Makten. 2/5. På satirtidningen Charlie Hebdo har man inte låtit sig skrämmas utan har fortsatt att göra sina karikatyrer. Satirtecknarna älskar att driva med folket vid makten, men kärleken är inte alltid ömsesidig. De mäktiga gillar sällan att bli förminskade. (R)

  Skarpa streck

  Förnyarna. 3/5. Det är män som i alla tider haft makten att bestämma hur, när och vem man driver med. Men i Sverige börjar det bli ändring på den saken då det under senare år främst varit kvinnor som förnyat den tecknade satiren.

  Skarpa streck

  Hovnarren. Seriestart. 1/5. Satirtecknaren spelar hovnarrens roll, med uppdrag att avslöja kejsarens nya kläder. Möt Roald Als, en av Danmarks mest kända satirtecknare och Ann Telnaes, satirtecknare på Washington Post.

  Sport sv:Tv:rss Mer »

  Sportinslag

  Bollförbundets nya strategi ger spelarna ekonomiskt stöd.. Finländsk damfotboll har i ett tiotal år varit nära den europeiska toppen. Nu, äntligen har fotbollsförbundet startat en akademi för landslagsspelare som förutom extra träning också får ekonomiskt stöd.

  Sportinslag

  Finlands Makwan Amirkhani gjorde sitt genombrott i UFC. I natt finländsk tid steg Finländaren Makwan Amirkhani upp i UFC ringen i Stockholm. Nattens gala var tilltänkt som svensken Alexander "The Mauler" Gustafssons stora uppvisning blev i stället Amirkhanis genombrott.

  Sportinslag

  "Vi lyckas med det mesta i anfallsväg". Alf Strömberg träffade Anton Luuppala från Sjundeå IF och Andreas Nyström från Åbo IFK efter ligamatchen mellan lagen på lördag.

  Serier och film sv:Tv:rss Mer »

  Nikolaj och Julie (12)

  Del 18/22. Nikolaj oroar sig för Emma p.g.a. att Lars har alkoholproblem och han beslutar att ingripa. Julie hamnar mitt i en konflikt som bara förvärras, tills allt kraschar. (R)

  Molanders (12)

  Del 6/12. Molanders firar jul. Farmor Birgit styr upp familjen Molanders julfirande, vilket inte uppskattas av Fanny. Stefan blir svartsjuk på Marit och Olof. Svensk dramaserie. (R)

  Solsidan (12)

  Säsong 3, del 10/10. Tre Amigos. Köket är äntligen klart hos Anna och Alex. Ove tycker att de ska ha en inflyttningsfest, inte minst för hans och Anettes skull, de har de lite struligt i sin relation just nu. Svensk dramakomedi. (R)

  Dokumentärer sv:Tv:rss Mer »

  Aleksander Gamme, Sydpolens erövrare

  Den norske äventyraren Aleksander Gamme planerar att skida från den antarktiska kusten till Sydpolen och tillbaka. Han drar på en 185-kilos pulka med förnödenheter. Hur ska Aleksander klara världens längsta skidtur?

  • · Yle TV2
  • Längd: 59 min

  Sveriges bästa äldreboende

  4/4: Har dom lyckats? Den stora sommarfesten förbereds under lite nervösa former. Har man lyckats förvandla ett vanligt svenskt äldreboende till att bli Sveriges bästa?

  Två på resa

  6/8. Bloggaren "UnderbaraClara" Lidström åker till Teneriffa tillsammans med tv-kocken Susanne Jonsson. Tillsammans upplever de det genuina kanariska köket, de storslagna bergen, vindruvsodlingar och matmarknader.

  Barn och unga sv:Tv:rss Fler barnprogram »

  Linda säger adjö

  Några roliga saker Linda har gjort under sin tid som BUU-klubbsledare

  • Längd: 12 min

  Urpo och Turpo (T)

  Urpos och Turpos kvällsbestyr. En dockanimation om två björnar och deras vilda äventyr. Manus och regi: Liisa Helminen och Marjut Rimminen. Produktion: Lumifilm Ab. FST/Barn.

  Sara och Kvack (T)

  Del 4/40: Baka kaka. Kvack har födelsedag, och det vill Sara fira med att baka en kaka. buu.yle.fi