Arenan
 • TV
 • Radio
 • Tv-sändningarna direkt »

  Katso Yle Femiä suomeksi »

  Direkt endast på nätet eller utomlands »

  Yle Nyheter TV-nytt 19:30 ingår i Yle Fem-kanalens direktsändning på Arenan och kan ses även utomlands.
 • Rekommendationer
 • Nyaste
 • Mest sedda
 • Sista chansen
 • Yle Nyheter: TV-nytt sv:Tv:rss

  Sport sv:Tv:rss

  Sportinslag

  Rasmus Schüller: Vi hade matchen under kontroll. HJK besegrade FK Rabotnicki med 2-1 i returmötet i den andra kvalomgången i Champions League. Då det första mötet slöt 0-0 gick HJK vidare med 2-1.

  Sportinslag

  Basketlandslaget vässar klorna inför VM. Henrik Dettmann den enda i basketlandslaget som varit med om VM tidigare. Dettmann tror att Finland hela tiden tagit små steg för att nå världseliten. I VM i Spanien hoppas han ha ett slagkraftigt lag på benen.

  Dokumentärer sv:Tv:rss Mer »

  Bakom bilden

  Laura Kolbe. Textad. Vad var det som fick den lilla flickan att vilja bli professor i europeisk historia? Vilket ansvar har borgerligheten för framtiden? Ett Europa utan Grekland? Reaktör: Erik M. Snellman. (R)

  Mitt liv som rom

  3/4. En dokumentärserie om fyra romer med fyra drömmar. Marius drömmer om den familj han aldrig haft, Jadranka om 55 barnbarn, Dusan kämpar för att bli advokat och Claudia trotsar tabun för ett liv i luften.

  I min familj - ny i Sverige

  Del 3/5. Anwara och Yousuf har nu varit i Sverige i tre månader. Anwara går i skola, lär sig svenska och tycker att alla ämnen är roliga. Yousuf kämpar med maten i skolan. Och det blir ett första tandläkarbesök. buu.yle.fi/storabarn (R)

  Serier och film sv:Tv:rss Mer »

  Livvakterna (16)

  Del 11/20. Jasmina, Lille Kurt och Nyholm åker till Islamabad inför den danska utrikesministerns besök. Plötsligt exploderar situationen och Jasmina hamnar i livsfara. Dansk dramaserie. DR, 2009. (R)

  Anno 1790 (16)

  Del 6/10. En skål för schavotten. En av Dåådhs gamla kamrater bland de radikala hängs på torget. Kroppen som ska skänkas till Uppsala universitet försvinner, och de två studenter som skulle frakta den hittas mördade. (R)

  Orphan Black (16)

  5/10. Vart försvann den obalanserade Helena? Klonerna undrar över Pauls roll i Beths liv, och nu misstänker också Alison sin man. Sarah får äntligen träffa sin dotter som sig själv. Felix har tur, men Vic är i knipa.

  Barn och unga sv:Tv:rss Fler barnprogram »

  På gräsrotsnivå (7)

  En skojigt lärorik titt på det inre livet hos snabbfotade och lättvingade småkryp, som ofta verkar ha väldigt mänskliga drag. Produktion: Futuricon, Frankrike.

  Fråga Lara (7)

  Del 17/26: Fångad! Att spela datorspel på nätet kan vara roligt. Men ibland kan det gå till överdrift. Animerad sitcom om Lara och hennes vänner på den steniga vägen till puberteten.