Arenan
 • TV
 • Radio
 • Radio - Nyaste

 • Nyaste
 • Mest lyssnade
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 683 titlar med 38521 program

  Sportradion

  Sportradion erbjuder de senaste nyheterna inom sporten. (poddsänds)

  • · Yle Radio Vega
  • Längd: 3 min
  • Serie 47 avsnitt »

  Sohkaršohkka

  Ilmmiid Gaskkas. Máret Anne Sara lea okta evttohasain gilvaleamen Davviriikaid ráđi mánaid ja nuoraid girjjálašvuođa bálkášumis su vuosttaš románain mán lea čállán - "Ilmmiid Gaskkas". Girji lea almmustuvvon jagis 2013. Martta Alajärvi logai girjji ja dá gulat girjjis árvvoštallama.

  Uuden musiikin iltavuoro

  Uuden musiikin iltavuoro to. Eka demo tai viimeisin miljoonahitti, tässä ohjelmassa uusi musiikki soi ensimmäisenä. Juhani Kenttämaa ja Anne Lainto etsivät parhaat kotimaiset tuoreet kyvyt, esittelevät maailman kiinnostavimmat uudet tekijät ja kertovat ihmeellisimmät tarinat biisien takaa. Soita (09) 148 28 22, ylex.iltavuoro@yle.fi, ylex.fi

  Hitmen

  - rock och pop. Högkvalitativ rock- och popmusik varvat med förhållandevis insatt snack och aha-upplevelser - det bjuder vi på! Hitmen lyssnar denna gång på bl.a. Marie Bergman och Honeyblood. Eftersom temat är "kvinnor" funderar Mårten på mycket framgångsrika manliga artisters mindre framgångsrika lillasystrar. I studion: Dan Eskil Jansson, Mårten Svartström och Joakim Rundt.

  • · Yle Radio Vega
  • Längd: 57 min
  • Serie 5 avsnitt »

  Yle Uutiset selkosuomeksi

  Torstai 23.10.2014 klo 20. Nokia on kertonut tuloksestaan. Ampuja hyökkäsi Kanadan parlamenttiin. Tulevaisuudessa ihminen ei ehkä saa tulla takaisin Suomeen, jos hän osallistuu terrorismiin ulkomailla. Suomen kielen asemaa halutaan parantaa Ruotsissa.

  Hartaudet

  Aamuhartaus 23.10. tietokirjailija Jaakko Heinimäki. Tietokirjailija Jaakko Heinimäki, Helsinki. Uusinta heinäkuulta 2013. Virsi 367: 1-4. Virsi alkaa sanoin: "On autuasta Jeesukseen". Cetus Noster -vokaaliyhtye.

  Arvassalo ry

  Kulttuurista mielenterveyttä!. Vanhasta suljetusta hoitolaitoksesta on tulossa avoin hyvinvointikeskus. Asialla ovat maailmanparantajat kärkijärjestönään Suomen Mielenterveysseura. Psykiatri Kristian Wahlbeck puolustaa Lapinlahden sairaala-aluetta. Toimittajana Jukka Arvassalo.

  Aktuellt 17

  Vem värpte äggen?. Nokia stod för glädjen när många finlänska storföretag presenterade sina resultat. Sparekonomen Martin Paasi säger att de flesta företag tyvärr bara fixar plusresultat genom att skära ner. I Vasa tingsrätt sitter rättslärda med åtta tusen ägg att förbryllas över. En äggsamlare från Närpes riskerar fängelsestraff, om man kan bevisa att det är fridlysta fåglar som värpt hans ägg.

  • · Yle Radio Vega
  • Längd: 48 min
  • Serie 22 avsnitt »

  Puheen Iltapäivä

  Torstain lähetys: puhetta Suomi-heimoista sekä koulujen liikunnallisuudesta. Studiossa Miia Krause ja Tiina Lundberg. Toimittajana Raimo Tyykiluoto. 14.03 Häilyvätkö paikallisidentiteettien rajat kuntaliitosten Suomessa? Vieläkö pohjalaisuus tai savolaisuus määrittää meitä? Studiovieraana kansatieteilijä Harri Nyman, 14.40 #ihmistesti viikko ilman kahvia, 15.01 140 merkkiä. Verkko suljettu - Internet ja avoimuuden rajat. Vieraana kustannustoimittaja, tutkija Kimmo Kallio, 16.03 Miten koulupäivään saataisiin lisää innostavaa liikuntaa? Studiovieraina Kimmo Nykänen Valo ry:stä ja luokanopettaja Pirjo Tenhu Nastolasta Kivijärven koulusta, 16.55 Alivaltiosihteeri, 17.15 Naurun tasapaino. Teeman Korkeasaari. Twitter: #puheenIP

  Maailmanpolitiikan arkipäivää

  Ukraina äänestää epävarmuudessa. Ukraina valmistautuu sunnuntain parlamenttivaaleihin epävarmoissa tunnelmissa. Millaisin toivein ukrainalaiset uurnille lähtevät? Mitkä ovat Venäjän aikeet naapurimaansa suhteen? Mitä tapahtuu Itämerellä? Entä millaista on elämä syrjäisessä Bhutanissa Himalajalla. Juontajana Johanna Numminen.

  YleX Jälki-istunto

  YleX Jälki-istunto to. YleX Jälki-istunto, Viki ja Mäkkäri täällä taas! Tarjolla neljä tuntia tosielämän fiktiota. Kansa pääsee näyttämään kykynsä kilpailuissa Ping sana Pong ja Pikavoitto! Elämää kaihertaviin kysymyksiin jaetaan tydellisen oikeita vastauksia lähetyksen lopuksi.

  Filmiryhmä

  Zombit tulevat!. Zombit eli henkiin heränneet ruumiit ovat kauhuelokuvien suosituimpia hirviöitä. 1900-luvun alun elokuvissa zombit olivat voodoon ja muiden taikakeinojen avulla aikaan saatuja tahdottomia orjia, mutta 1960-luvun lopulta lähtien zombit ovat olleet erilaisia. George A. Romeron elokuva "Night of the Living Dead" loi nykyaikaisen zombin, ja teki sen niin vaikuttavasti, että sen jälkeen elokuvaohjaajat ympäri maailmaa innostuivat tekemään satoja zombielokuvia. Filmiryhmässä zombeista ja kauhusta keskustelevat elokuvaohjaaja Marko Mäkilaakso ja toimittaja Jukka Mikkola.

  • · Yle Radio 1
  • Längd: 39 min
  • Serie 6 avsnitt »

  140 merkkiä

  Verkko suljettu - Internet ja avoimuuden rajat. Internet ei ole vain avoimuuden mekka, vaan myös täynnä rajoja ja rajoitteita. Tiedon valtatiellä on monia portteja, solmuja ja tunneleita, jotka ohjaavat informaatiovirtaa. Tieto ja sen käyttö keskittyvät yhä harvempien käsiin. Kasvava osa koko verkon liikenteestä kulkee sosiaalisia verkkopalveluita tarjoavien jättien Facebookin, Googlen ja Twitterin kautta. Mitä tämä merkitsee käyttäjien yksityisyyden kannalta kun Suomikin on muuttunut internetjättien digitaaliseksi siirtomaaksi. Onko Internet tiensä päässä? Verkko suljettu - Internet ja avoimuuden rajat kirjan yksi kirjoittajista Kimmo Kallio on 140 merkkiä ohjelman vieraana. Toimittajana Raimo Tyykiluoto ja juontajana Tiina Lundberg.

  Faunin iltapäivä

  Ilveilijöitä ja burleskia. W.A. Mozart: Allegro vivace assai pianokonsertosta nro 21 C-duuri (Artur Rubinstein ja RCA Victor -SO/Alfred Wallenstein). J. Marx: Selige Nacht (Renee Fleming, sopraano, ja Jean-Yves Thibaudet, piano). Liszt: Etydi nro 6 a-molli (transkriptio N. Paganinin kapriisista sooloviululle nro 24) (Alfred Brendel, piano). Smetana: Ilveilijöiden tanssi oopp. Myyty Morsian. (Empire Brass sekä Richard Jensen ja Arthur Press, lyömäsoittimet). Reger: Kolme burleskia kahdelle pianolle. (Elizabeth Buccheri ja Richard Boldrey). Debussy: Pieni kappale (Reginald Kell, klarinetti, ja Brooks Smith, piano). Bizet: Nadirin ja Zurgan duetto oopp.Helmenkalastajat (Bryn Terfel

  • · Yle Radio 1
  • Längd: 43 min
  • Serie 31 avsnitt »

  Viikon kirja

  Kirjailija Olli Jalonen ja romaani Miehiä ja ihmisiä. Kesä 1972 on ihmeellinen. Muskan Häämuistojen valssi soi kaikkialla ja eräästä pojasta tulee mies. Myös Kirjailija Olli Jaloselle tuo kesä on tärkeä, vaikkei olekaan romaaninsa 17-vuotias päähenkilö. Koska on 70-luku, niin melkein jokaisella on kiihkeä mielipide Kekkosesta, Vennamosta ja kepulaisista. Kekkosta ollaan valitsemassa poikkeuslailla presidentiksi. Kukaan ei sitä halua, mutta jossain se on päätetty. Kirjakerhon viikon kirjassa kirjailija Olli Jalonen ja Nadja Nowak puhuvat romaanista Miehiä ja ihmisiä. Kuva: Katja Lösönen