Arenan
 • TV
 • Radio
 • Radio - Nyaste

 • Nyaste
 • Mest lyssnade
 • Sista chansen
 • A-Ö
 • 734 titlar med 41496 program

  YleX Aamu

  Vieraana JVG. YleX Aamun vieraaksi saapuivat JVG:n Jare ja VilleGalle uuden Mauton jasso -biisin kanssa. Tommin ja Saaran haastattelussa selvisi muun muassa se, kenellä suomalaismiehellä on mauttomin jasso.

  Radiohuset

  Biträdande rektor Inger Damlin om kopplingen mellan inlärning och betyg. Inger Damlin är biträdande rektor i Borgaregatans skola i Vasa och styrelsemedlem i OAJ och FSL. Hur ser hon på kopplingen mellan inlärning och betyg?

  Ykkösaamu

  Talvivaaran näkymät. Tarvitseeko Talvivaara lisää rahaa valtiolta, miten hoituvat ympäristöasiat ja säilyykö yhtiö kotimaisissa käsissä, ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Martti Korhonen vieraana. Sdp ohitti kokoomuksen Ylen puoluegallupissa. Haiti, läntisen pallonpuoliskon köyhin valtio on Yhteisvastuukeräyksen kohteena. Kiina yrittää päihittää Googlea. Toimittajana Päivi Neitiniemi.

  Radio Suomesta poimittuja

  Missä menee taiteellisen vapauden raja?. Luuletko että kitaraa soittamalla voi parantaa maailmaa? Tämän tärkeän kysymyksen esittää Eppu Normaali laulussaan "Afrikka sarvikuonojen maa". Kaikki kotona -ohjelma kysyi vähintäänkin yhtä tärkeän kysymyksen, voiko sarjakuvia piirtämällä tai valokuvaamalla parantaa maailmaa. Vieläkö yhdessä valokuvassa on enemmän voimaa kuin tuhannessa sanassa? Vieraina sarjakuvapiirtäjä Jyrki Nissinen ja valokuvaaja Sanni Seppo. Toimittajana Sanna Pirkkalainen.

  Kesäkeiton syvin olemus

  "Kukkakaali on kaali, jolla on yliopistokoulutus". Kukkakaali on kuin lautaselle laskeutunut poutapilvi, toisaalta se on antanut nimensä myös painijoiden ammattivaivalle. Kirjailija Mark Twain kuvaa kukkakaalia kaaliksi, jolla on yliopistokoulutus. ”Kesäkeiton syvin olemus” kertoo tarinoita kotoiseen kesäkeittoon kuuluvien ruoka-aineiden kulttuurihistoriasta. Toimittaja Kaisa Pulakka etsii kukkakaalia maailman ensimmäisestä reseptikokoelmasta ja Dan Brownin romaanista Da Vinci koodi. Lukijana on Pietari Kylmälä.

  YLE Lappi

  Jäälauttaonnettomuudelle ei erityistä syytä. Viimepäivien uutiset antavat aiheen epäillä, että jokien ja järvien jäät olisivat jostakin syystä erirtyisen heikot. Esimerkiksi Viirin kylässä Kemijoen rannassa jäälautalle toissa sunnuntaina joutunut pilkillä ollut perhe saatiin pelastettua viime tingassa. Kun paikalle hälytetty rajavartioston kopteri oli saanut viimeisenkin lautalla olleen maihin, jää mureni vauhdilla ja katosi olemattomiin.Lapin Ely-keskuksen insinööri Timo Alalraudanjoki (kuvassa) ei kuitenkaan pysty suoralta kädeltä kertomaan tapahtumaan mitään erityistä syytä. Jarmo Siivikko haastattelee.

  YLE Keski-Suomi

  Viiriäiset tuottavat minimunia. Jyväskyläisen Juuli Kainulaisen kotona kuuluu viiriäiskatraan hento piipitys ja välillä kukko kiekuu. Lemmikkilinnut vaativat päivittäistä hoitoa ja huolenpitoa, mutta vastineeksi niiltä saa pieniä munia, joita voi käyttää kananmunien tapaan. Marja Roiha tapasi viiriäiset ja niiden emännän: