Podd: Tommy & Kjell

Avsnitt 21: "Min sexdröm med kapsyler"

 • 29 min
 • tillsvidare

Kjell avslöjar vad som rör sig i hans huvud om nätterna. Tommy beställer saker i anonyma kuvert. Dessutom försöker det här avsnittet rädda tidningarna från döden, vi sörjer en stor rockröst och klagar på James Bond. Dessutom, som alltid, låtarna du ska lyssna på den här veckan!

Sändningar

 • to 18.5.2017 15.31 • Yle Arenan

Avsnitt

 • Hur nära århundradets fest var det i Joensuu senaste veckoslut? Den ultimata rapporten får du i podden! Har 2017 bidragit med den bästa (eller värsta) sommarplågan genom tiderna? Kjell förundras över att han överlevde barndomen. Dessutom blir det veckans bästa låttips!

 • Tommy och Kjell skyndar igenom veckans musikviktigheter. Det handlar om rockdöden, hemma hos-serier med stjärnartister och stora festivaldrömmar från Joensuu. Kjell har skurit sig i fingret och hamnat i grannbråk, och Tommy drömmer om att få visa upp sin matlagning, fast han inte kan. Och så blir det förstås veckans låtar!

 • Tommy och Kjell går igenom nakenhetens korta historia i musikvärlden. Kjell berättar om det hårda amerikanska bandet som bastuvägrade. Det blir också stora löften från Joensuu, och så veckans låtar förstås!

 • Kjell har fått tveksam post. Bättre var då biljetten till Guns'n'Roses i Köpenhamn! En del artister tycker inte om för snälla frågor. Tommys och Kjells gemensamma resa förvandlades till ett riktigt förhör på hotellrummet! Dessutom: veckans låtar!

 • Tommy och Kjell skriver inköpslista för sommaren. Kjell blir positivt överraskad av en låt han trodde var färdig för toaletten. Och så blir det såklart låttips för hela veckan!

 • Tommy och Kjell tar risken att resa tillsammans, till Depeche Modes andra hemstad. De reder ut vilket band som skulle förtjäna en helt egen bar - med ganska överraskande resultat. Tommy skäms över sina bil-låtval som barn, och Kjell behöver vindrutetorkare inne i bilen. Dessutom blir det oslagbara låttips för hela veckan!

 • Nu blir det brutalt ärliga livekommentarer i podden. Kjell har hört om en låt som får människor att drömma om att göra hemska saker med sig själva. Tommy råkar ha lyssnat på den samma dag. Hur illa är det? Det börjar också vara hög tid att utse årets sommarplåga! Och så veckans bästa låttips, såklart.

 • Kjell avslöjar vad som rör sig i hans huvud om nätterna. Tommy beställer saker i anonyma kuvert. Dessutom försöker det här avsnittet rädda tidningarna från döden, vi sörjer en stor rockröst och klagar på James Bond. Dessutom, som alltid, låtarna du ska lyssna på den här veckan!

 • Tommy och Kjell firar 20 poddavsnitt med att sätta ihop ett eget band, och de vill ha dig med! Tommy minns när han missade sin egen födelsedagsfest, och så har det kommit djupa frågor från en lyssnare. Tommy och Kjell tuttar också eld på Eurovision Song Contest, och tipsar om de bästa nya låtarna.

 • Tommy och Kjell är annars rätt fredliga typer, men nu har det hänt. Kjell är arg, och det kan vara första gången i världshistorien. Vad har hänt? Det blir också snack om det första nya musik-programmet på tv på länge. Kan det vara nåt? Vem betalar närmare 300 dollar för ett album? Och vilka låtar borde du höra just i dag? Många frågor, och alla svar - här i podden!

 • En av Svenskfinlands bästa DJ:ar har lyckats fånga Diplos uppmärksamhet. Det är värt att fira! Tommy och Kjell avslöjar också slutgiltigt varför du inte ska bjuda på mat på första dejten. Vem vill egentligen äta lövbiff på musikfestival? Och för första gången i poddens historia blir Tommy och Kjell tvungna att avråda dig från en låt. Spara några minuter av ditt dyrbara liv - lyssna!

 • En av Finlands med kreddiga festivaler har fått en skandal på halsen. Men händer det något alls i Finland när riktigt dåliga uttalanden når ut? Eller fortsätter allt som förr? Tommy och Kjell går också igenom lätta sätt att tjäna pengar - tipsa skvallerpressen, till exempel. Men då Kjell dök upp i en av de tidningarna kom det inga pengar. Dessutom: veckans bästa nya låtar!

Inga kommande avsnitt

Lyssna också