Sohkarsohkka (Sápmi)

to 6.10.2016

  • 13 min
  • tillsvidare

Pilohttaoassi ođđa nuoraidfálalaldat Sohkaršohkka tv:s! Prográmmas beasat oaidnit ja gullat maid sámepolitihkkárat duođas jurddašit, čakŋalit Sara gievkkanii málestit ja iskat gávdnat Riddu Riđđu-festiválas buori festalávu. Mielde maid ođđa sámi musihkka.
Prográmma jođiheaba: Aslak Paltto ja Heli Huovinen.

Prográmma lea ollašuhtton ovttasbarggus Sámi Oahpahusguovddážiin ja Dáidadaga ovddidanguovddážiin.

Pilottijakso uudesta nuorten ohjelmasta - Sokerishokki TV!
ohjelmassa päästään näkemään ja kuulemaan mitä saamelaispoliitikot todella ajattelevat, vieraillaan Saran keittiössä kokkaamassa ja yritettään löytää Riddu Riđđu-festareilta paras bilelaavu. Mukana myös uutta saamen musiikkia.
Juontajat: Heli Huovinen ja Aslak Paltto.

Ohjelma on tehty yhteistyössä Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår samiska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Sohkarsohkka (Sápmi)

Torsdagar kl 17.30, Yle Sámi Radio - Yle Arenan 30 dagar

Sohkaršohkka – Sukkâršokki – SäähharšokSohkaršohkka lea Yle Sámi nuorra ollesolbmuid radioprográmma, mii gullo juohke duorastaga 17.30 -20.00 Sohkaršohka lea bággu guldalit, jos hálidat gullat dán vahku buoremus ságaid ja ođđasamos musihka, golmma sámegillii! Shoutbox lea rabas sáddaga áigge. Studios Heli Huovinen ja Áslat Paltto.

Sokerishokki torstai-iltaisin!!! Sokerishokki on Yle Sápmin nuorten aikuisten radio-ohjelma, joka kuuluu torstaisin 17.30 - 20.00 Tämä on pakko kuunnella, jos haluat kuulla viikon parhaat jutut ja uusimmat saamebiisit, kolmella saamen kielellä! Shoutbox on auki lähetyksen aikana. Studiossa Heli Huovinen ja Aslak Paltto.

Titta också