Kantapöytä

Viulunsoitto vie Antti Tikkasta ympäri maailmaa

 • 24 s
 • utgått

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina pianisti Eero Heinonen, säveltäjä Kalevi Aho, musiikintutkija Elke Albrecht ja viulisti Antti Tikkanen. Opiskelijatreffeillä tavataan musiikkiteknologian opiskelija Antti Suomalainen. Kahvia kaatavat Timo Asikainen ja Riikka Holopainen.

Sändningar

 • on 16.11.2016 14.57 • Yle Radio 1

Avsnitt

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina viulisti Petteri Iivonen, säveltäjä Lotta Wennäkoski, vaskisoitinmusiikin professori Pasi Pirinen ja improryhmä Kolinan jäseniä. Opiskelijatreffeillä tavataan pasunisti Sakari Mäkimattila. Musiikkia on esittämässä myös Sibelius-Akatemian pasuunakvartetti. Kahvia kaatamassa toimittajat Helena Hannikainen ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Savonlinnan oopperajuhlien pitkäaikainen markkinointipäällikkö Helena Kontiainen, Wagner-stipendiaatit mezzosopraano Anu Ontronen ja pianisti Laura Kivikoski, musiikintutkija Susanna Välimäki ja toimittaja Janne Koskinen sekä lahtelaiset Täpäräteatteri ja Musiikkiteatteri NYT. Opiskelijatreffeillä tavataan harmonikansoittaja Minna Ristamäki. Kahvia kaatavat toimittajat Helena Hannikainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Minna nauroi prinssien vaihtuneen muusikoiksi. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Inga kommande avsnitt

Klipp

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Lyssna också