Kantapöytä

Kantapöydässä mm. Katri Helena

 • 3 min
 • utgått

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina mm. RSOn Nenäpäiväkonsertin solisti Katri Helena, kapellimestari Jaakko Kuusisto, cembalisti Elina Mustonen sekä kirjailijakaksoset Ilkka ja Harri Virolainen. Opiskelijatreffeillä tavataan fagotisti Laura Clewer. Kahvia kaatavat toimittajat Helena Hannikainen ja Inari Tilli.

Sändningar

 • on 2.11.2016 14.55 • Yle Radio 1

Avsnitt

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Kantapöydän taiteilijatreffeillä tavataan sisarukset viulisti Minna Pensola ja kontrabasisti Jani Pensola. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina säveltäjä Jaakko Kuusisto, fagotisti Otto Virtanen, tekstiilitaiteilija Vuokko Nurmesniemi, kanttori Pami Karvonen ja tuottaja Heikki Valsta. Opiskelijatreffeillä tavataan mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto. Musiikkia on esittämässä myös pianisti Minttu Siitonen. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina koreografi Marjo Kuusela, tanssijat Atte Kilpinen ja Antti Keinänen, käyrätorvensoittaja Jukka Harju, rap-artisti Paleface, kuoronjohtaja Esko Kallio ja säveltäjä Olli Kortekangas. Opiskelijatreffeillä tavataan säveltäjä Tuomas Kettunen. Musiikkia ovat esittämässä myös Candomino-kuoron lauluryhmä, mezzosopraano Ruut Mattila, pianisti Mingwei Li ja lyömäsoittaja Tuomas Siddall. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Janne Koskinen.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina viulutaiteilija Pekka Kuusisto, Bonnier-palkittu luova johtaja Jani Halme, muusikko Maija Ruuskanen, ohjaaja Juulia Tapola, Suomen sinfoniaorkesterit ry:n tuleva toiminnanjohtaja Helena Värri ja mezzosopraano Elli Vallinoja. Opiskelijatreffeillä tavataan kansanmuusikko Noora Kauppila. Musiikkia esittämässä Luineh-duo eli Noora Kauppila ja Juuso Raunio. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Janne Koskinen.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n kapellimestari ja taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013. Klippi ohjelmasta.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Minna nauroi prinssien vaihtuneen muusikoiksi. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipp

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Lyssna också