YleX Viikonloppu

Lauantain koko lähetys: Habboseksiä ja Dippi Impossible

 • 4 t 0 min
 • 24 d

Viikonloppu startattiin Danan ja Womman seurassa, tottakai keskustelemalla muun muassa Womman kalsareista (hyi, ei, apua). Onneksi ei ainoastaan siitä, vaan myös seksistä Habbo Hotellissa, Nirvanan Nevermind-albumista (ja Nirvanaa soi!) sekä Helsingin seudun liikenteen salaliitosta Wommaa kohtaan.

Pohdimme myös, kuka niitä huonoja ja ehkä myös itsetehtyjä lahjoja antaa? Miten sanoa, että juuh, kiitos en halua purkillista vanhoja lapsuudenajan tuttejani? Entä mitkä on snäppilasit?

Danalla oli myös missio dippiporkkanoista. Miten operaatiossa kävi?

Suohonlaulussa teemana tänään "ihmiset kuin jänikset." Tiukan äänestyksen saattelemana soittoon saatiin varsinainen klassikkokappale!

Sändningar

 • lö 24.9.2016 17.30 • Yle Arenan

Avsnitt

 • YleX Viikonlopussa Dana on päässyt aamulla pelaamaan sukkahousulottoa. Womma sen sijaan on saanut yön aikana kummallisia tekstiviestejä äitipuoleltaan. Mutta miksi joulukalentereita mainostetaan jo joulukuussa, ja miten olut liittyy niihin?

  Keskustelua käydään myös antiikin roomalaisten ja kiinalaisten hämmentävistä yhteyksistä, sekä videopelitestaajista jotka ovat työssään liian hyviä. Millaisia ovat Keravan kovimmat mopoautokuskit? Ja mitkä ovat Womman ja Danan karmeimmat koululiikuntamuistot?

 • Viikonloppu startattiin Danan ja Womman seurassa, tottakai keskustelemalla muun muassa Womman kalsareista (hyi, ei, apua). Onneksi ei ainoastaan siitä, vaan myös seksistä Habbo Hotellissa, Nirvanan Nevermind-albumista (ja Nirvanaa soi!) sekä Helsingin seudun liikenteen salaliitosta Wommaa kohtaan.

  Pohdimme myös, kuka niitä huonoja ja ehkä myös itsetehtyjä lahjoja antaa? Miten sanoa, että juuh, kiitos en halua purkillista vanhoja lapsuudenajan tuttejani? Entä mitkä on snäppilasit?

  Danalla oli myös missio dippiporkkanoista. Miten operaatiossa kävi?

  Suohonlaulussa teemana tänään "ihmiset kuin jänikset." Tiukan äänestyksen saattelemana soittoon saatiin varsinainen klassikkokappale!

 • YleX Viikonlopussa tarjoiltiin tänään sunnuntaifiilistä, mutta myös uunituoreita ohjelmaosioita!

  Ensimmäistä kertaa päivänvalon näki muun muassa Kaukana Kotoa -kilpailu, jossa Danan tiimissä pelannut Viljami kuljetti Danan matkalle kohti Oulua. Womma sen sijaan jäi kotipaikkakunnalleen Keravalle pyörimään edelleen. Miten käy ensi viikolla, kun kilpailijat yrittävät arvata Womman ja Danan selittämiä sanoja? Pääseekö Womma Keravalta etenemän vai jatkaako Dana vaan matkaa?

  Sunnuntaisin eivät pelaa vain juontajat ja kuuntelijat, vaan myös soivat kappaleet! Nimittäin yksi kappaleista menee ohjelman aikana piiloon: Kuurubiisi on joku piiloitettu kappale, jota kuuntelijat saavat etsiä ja löytäessään nopein saa palkinnon.

  Lisäksi Suohonlaulussa Womman ja Danan valitsemat biisit taistelevat toisiaan vastaan Twitterissä. Kumpi biiseistä lauletaan suohon ja kumpi soittoon? Tänään Danan uinunut, sisäinen Ellioteer heräsi henkiin ja niin myös hänen valitsemansa kappale soittoon!

  Lisäksi tänään puhutti sotkuisa remppamiesten lajike, kapularaivo, Womman kuuma isä ja darranparannus.

 • YleX Viikonloppu on uudistunut! Uusi soundi, uusi ilme, uudet kilpailut! Studiossa Danan seurana jälleen Womma, joka on saanut perjantaina elämänsä elokuvakokemuksen. Mikä tekee hyvän elokuvasta jossa itse Harry Potter esittää ruumista?!

  Danaa taas kauhistuttaa jumppapusseissa elävät kakkabakteerit. Vai onko se sittenkin jumppakasseissa? Keskustelua herättää myös ulkona yöpyminen sekä telttailu, kun Womma yltyy muistelemaan Japanin-matkojensa leikkipuistoissa yöpymistä.

  Ensimmäistä kertaa päästään pelaamaan Ajatustenlukija-kilpailua, sekä testaamaan Suohonlaulua. Kumman biisi voittaa kun otetaan syyniin "aloitus"-aiheiset biisit?

 • YleX Viikonlopun vanhan kaavan bilehautajaiset jatkuu! Tänään Dana ja Womma luotsaavat läpi viimeisen pidennetyn version Aikapommista, Soittoruletin kovilla panoksilla, sekä viimeisessä Retroskabassa ensimmäistä kertaa Puolityhmät kysymykset- skaban!

  Womma on päässyt viikonloppuna myös käymään feikkibileissä, ja yllättäen myös Danalla on kokemusta samanmoisista?! Keskustelua herättävät myös vahingonilosolut aivoissa, peräkärrysaunat sekä ihmiskehon turhuudet. Millainen olisi ihminen ilman korvia, karvoja ja nännejä?!?

 • YleX Viikonlopussa puhaltavat syksyn tullessa uudet tuulet. Dana on kesän jäljiltä takaisin puikoissa, ja mukana on ensimmäistä kertaa myös Womma. Tänään annetaan YleX Viikonlopun vanhoille ohjelmaosuuksille niiden ansaitsevat hautajaiset!!

  Kaikkien aikojen viimeisessä, erikoispitkässä "Kyllähän mä tän tiedän"-kilpailussa sekoillaan kunnolla, ja toiseksi viimeisessä Retroskabassa on kilpailuna Rex Veritas!

 • YleX Viikonloppu tässä muodossa viimeistä kertaa! Ensi viikonlopusta alkaen la ja su klo 13-17 Dana ja Womma!

  Tänään kuitenkin:

  Klo 13:30 Retroskaba: Vaihtuva, YleX:n historiasta tuttu, kilpailu.
  Klo 14:20 Aikapommi: Osaatko luopua pommista ajoissa?
  Klo 15:00 Vieraana virtuaalisen todellisuuden -elokuvien tekijät
  Klo 16:20 Soittoruletti: Koko Suomen kilpailu. Onko seuraava soittaja mies vai nainen?

 • YleX Viikonlopussa Ville Kettunen!

  Klo 13:30 Retroskaba: Kilpailu Ylex:n historiasta!
  Klo 14:20 Kyllähän mä tän tiiän!: Tunnistatko kappaleiden introt?
  Klo 16:20 Soittoruletti: Koko Suomen kilpailu. Onko seuraava soittaja mies vai nainen?

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

 • Uusi tv-sarja Lakon & Herban BOKSI starttaa pian. Tubettaja Herbalisti vieraili YleX Viikonlopussa Dana Hautasen vieraana.

 • Nost3 ja Protro vierailivat YleX Viikonlopussa Dana Hautasen haastateltavina. Samalla kuunneltiin heidän uusin kappaleensa Bailandoo.

Klipp

Lyssna också