Kantapöytä

on 12.10.2016

 • 60 min
 • 30 d

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä.

Sändningar

 • on 12.10.2016 14.00 • Yle Radio 1

Avsnitt

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kuoronjohdon professori Nils Schweckendieck, kirjailija Matti Vainio, pianotaiteilija Erik T. Tawaststjerna, tv-juontaja Marja Hintikka sekä RSOn viulisti Pauliina Valtasaari. Opiskelijatreffeillä on kuoronjohtaja Visa Yrjölä. Musiikkia esittämässä Sibelius-Akatemian Vokaaliyhtye. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Lähetyksessä julkistetaan Yleisradion Vuoden nuorisokuoro. Mukana myös pianisti ja festivaalijohtaja Niklas Pokki sekä oikeushammaslääkäri Helena Ranta. Opiskelijatreffeillä sellisti Anna Westerlund. Musiikkia esittämässä myös pianisti Sonja Fräki. Kahvia kaatavat toimittajat Vesa Kytöoja ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kapellimestari Hannu Lintu, basso Mika Kares, valokuvaaja Maarit Kytöharju, sellisti Markus Hohti, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian puhallinkapellimestariluokan lehtori Petri Komulainen ja klarinetisti Elias Numminen. Mukana myös matkaan lähtevä musiikkitoimittaja Riikka Holopainen sekä musiikkia esittävä pianisti-toimittaja Lotta Emanuelsson. Kahvia kaatavat toimittajat Vesa Kytöoja ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Suomen Venezuelan suurlähettiläs emeritus Mikko Pyhälä, Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki sekä kapellimestarit Dalia Stasevska ja Eero Lehtimäki. Opiskelijatreffeillä tavataan laulunopiskelija Henri Uusitalo. Musiikkia esittämässä myös pianisti Tuomas Juutilainen. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Timo Asikainen.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. Minna nauroikin prinssien vaihtuneen muusikoiksi. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipp

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Lyssna också