Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

lö 17.9.2016

 • 10 min
 • 6 mån. 25 d

Kuka paalutti naapurin tontille?

Feministinen puolue aikoo lähteä rytinällä mukaan ensi vuoden kuntavaalehin. Jo heinäkuussa Tohtori Raimo kutsuttiin ratkaisemaan riitaa Vasemmistoliiton ja Vihreiden rantatonttien rajalle, yhteiseen punavihreään pöheikköön. Tuohon pöheikköön oli luvatta rakennettu uudet perustukset, myös feministit halusivat osansa rantaviivasta. Li Andersson ja Ville Niinistö olivat närkästyneitä: ei toisen tontille saa paaluttaa.

Uusinta. Esitetty 23.7.2016.

Sändningar

 • lö 17.9.2016 10.50 • Yle Radio Suomi Kajaani

Avsnitt

 • Tohtori Raimo antaa nauruterapiaa kansanedustaja Jussi Halla-aholle. Taittuuko edustaja Halla-aholta paremmin rehellinen, perussuomalainen nauru raskaan työpäivän päälle vai sarkastinen tutkijanauru, jota kutsutaan myös ulkopuolisen tarkkailijan ylimieliseksi nauruksi? Tohtori Raimo kokeilee myös Superfemakko-shokkiterapiaa.
  Perussuomalaisten puheenjohtaehdokasta Jussi Halla-ahoa Tohtori Raimo terapoi jo heinäkuussa 2013.

 • Tänään kuullaan muodollisesti ja sisällöllisesti täydellinen ja korkeimpien tahojen hyväksymä Tohtori Raimon jakso. Siinä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenet ovat viisaudessaan laatineet pilottijaksot malliksi uusituista televisio-ohjelmista. Media ei ole enää vallan vahtikoira vahtikoira vaan vallanpitäjien sylikoira.

 • Tohtori Raimo vie vihreiden Emma Karin ja Ville Niinistön Lahden MM-hiihtoladuille aistimaan kansan tahtoa. Emma Kari haluaa Suomen ensimmäiseksi vihreäksi populistiksi, sillä muuten Terhi Kiemungin johtamat Mansen Kennedyt pilaavat kaiken.

 • Tohtori Raimo juhlisti 100 vuotiasta kotomaatamme jo viime vuoden puolella
  erikoisjaksolla Juhani Aho Rautatien hengessä. Siinä yksi tyhmä ukko ja yksi tyhmä akka Espoon takamailta lähtevät Länsimetroa katsomaan. Eivät tahdo uskoa, että sellainen ihmeellinen maan alla kulkeva juna voisi Espooseen tulla. Rooleissa Martti Suosalo (Matti) ja Nora Rinne (Liisa), kertojana tietysti Erja Manto.

 • Tohtori Raimo paljastaa, miksi organisaatiouudistus on YT-kierroksen esileikki. Suomalaisissa yrityksissä tehdään eniten organisaatiouudistuksia ja voidaan huonoimmin. Raimon tärinäterapiassa työntekijöiden nousevat tunteet pintaan, lopullisesti. Mutta ei hätää, se mikä ei lähde alfa alkoholilla, lähtee beeta-salpaajalla.

 • Mitä on tapahtunut, kun Donald Trumpia vastaanottaa valtiovierailulle Suomen presidentti Teemu Selänne? Entä ehtiikö Sirpa keittää kahvit? Punaisella matolla Teemun vieressä ovat myös pääministeri Jussi Halla-Aho ja ministeri Laura Huhtasaari. Tohtori Raimo selvittää tilanteen jaksossa ”Presidentti Teemu Selänne, mies isolla mailalla”.

 • Tällä viikolla tohtori Raimossa toiveuusinta elokuulta 2015.
  Jo tuolloin perussuomalaiset olivat tosi, tosi vihaisia medialle. Epäreilusti oli jopa uutisoitu, että muutamilla persuilla olisi natsisympatioita! Huh. Tohtori Raimo auttoikin puolueen rasisteja hiomaan ilmaisuaan kohti tyylikkäämpää kukkahattunatsismia, joka menisi mediallekin paremmin läpi. Mutta miksi tähän tarvittiin ulosteensiirtoa?

 • Sosiaalidemokraattisen puolueen taistossa puheenjohtajuudesta Antti Rinnettä haastavat nuoriso, eli Timo Harakka ja nainen, eli Tytti Tuppurainen. Jalo kilpa olisi voinut kääntyä kenen toverin voitoksi tahansa, jollei Tohtori Raimo ja Mirkku olisi ehtineet Antti Rinteen tueksi Tampereen työväentalolle. SDP:n kannattajakunta alkaa olla kuudenkympin ja kuoleman väliltä, mutta tohtori Raimo keksii ettei se ole uhka vaan mahdollisuus.

 • Auton keksimistä suurempia muutoksia on tulossa, kun Bernerin liikennekaari pian laukeaa. Tohtori Raimossa esitetään aiheeseen sopiva toiveuusinta vuodelta 2014. Jaksossa Lupa tappaa Jorma Ollila ja Kimi Räikkönen autoilevat rikkaamman oikeudella.

 • Sauli ja Jenni - Pomo piilossa
  Tohtori Raimossa valtakunnan ykköspari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio lähtevät peruukit ja tekoviikset päässä kuulemaan, mitä mieltä kansa oikeasti on heistä. Kansan äänenä Jutta Gustafsberg, Hjallis Harkimo, Vesku Loiri ja Martti Ahtisaari, valitettavasti. Jakso on nauhoitettu elävän yleisön edessä Yleisradion uusien kuunnelmastudioiden avajaisissa viime lokakuussa.

 • Tohtori Raimo vieraili Pyöreän pöydän suorassa 10-vuotisjuhlalähetyksessä keskiviikkona 4.1.2017. Pyöreän pöydän väki, mm. Kaarina Hazard, Ruben Stiller ja Pauli Aalto-Setälä, saivat kuulla mitä mieltä pääministeri Juha Sipilä heistä oikeasti on. Tämä oli suora lähetys.

 • Tohtori Raimon perinnerikkaassa radiolähetyksessä kuullaan kansanedustajien uuden vuoden toivotukset, joissa ei itsesensuuria tunneta. Sykkivässa lähetyksessä mm. Elina Lepomäen stand up -numero, Seppo Kääriäisen kainalopierut, Kike Elomaan vaikea vitsi ja Erkki Tuomiojan tuhmat sananmuunnokset.

Lyssna också