YleX Kesäiltapäivä

Tiistain koko lähetys: Mammutin luut ja kotiseutu-nolous

 • 3 t 58 min
 • utgått

YleX Kesäiltapäivässä fiilisteltiin tänään isosti SUOMEA. Kuinka Womman kotikaupungissa Keravalla on menoa ja meininkiä ja kuinka Kouvolan mainetta voisi parantaa. Kaiken lisäksi tänäänkin pelattiin Mistä mää tulen -kilpailua, jossa selkeästi pieleen vastanneiden Danan ja Womman olisi pitänyt ilmeisesti fiilistellä Suomea sittenkin myös vähän enemmän. Vai palkittiinko tässä kuitenkin siitä, mikä veikkaus osuu kauimmaksi oikeasta vastauksesta?

Tänään fiilisteltiin myös lentokoneruokaa, talot kaappaavaa älyä ja kaupassa vitkuttelevia ihmisiä. Entä mitä tapahtuu kun juhannuksen ruokaostokset hoitaa viidessä minuutissa?

Nostalgia- ja museofriikkinä tunnettu Dana kävi ensimmäistä kertaa luonnontieteellisessä museossa ja toi mukanaan uskomattoman tarinan. Suomen vanhimman luulöydöksen stoori oli todella kertomisen arvoinen.

Sändningar

 • ti 30.8.2016 12.59 • YleX

Avsnitt

 • YleX Kesäiltapäivä Samuelin ja Womman viimeinen kesäiltapäivä lähetys oli täynnä toiveita ja ruotsinkieltä. Toteutettiin viimeiset korttitoiveet ja puhuttiin Samuelin pankkikäynnistä

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma puhuivat haisevista jaloista keilauksen jälkeen ja Womman homeisesta lattiakaivosta. Myös Hampurissa bilettävät poliisit oli läsnä lähetyksessä ja Womman identitettikriisi tulisten kastikkeiden kanssa käytiin lähetyksessä läpi. Myös kesäiltapäivän musiikkitrippi yllätti todella positiivisella tavalla

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma pohti miltä oikeasti Lahteen kaavailtu lihamukipatsas näyttäisi ja mitä kaikkea muuta käyttöä sillä keksisi. Myös Womman juomapullo oli kadonnut ja Samuelin tarjoama apu ei meinaa riittää. Mitä sä tekisit jos saisit Facebookissa tunnin vapauden tehdä mitä vain rajattomalla käyttöoikeudella? Samuelilla ja Wommalla oli omat visiot... Kesäiltapäivässä selvitettiin myös mikä linkki suositulla italialaisyhtyeellä on suomeen?

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma selvitteli Kokkolaan liittyvää salaliittoteoriaa ja pohti Humppilan mustasukkaisuusdraamaa johon liittyy pariskunta ja kurki. Kesäiltapäivän musatrippi pisti koirat sekaisin ja Womman digimon-rakkaus selvisi. Myös mansikkaväärentäjät on pulassa tulevaisuudessa

 • YleX Kesäiltapäivä on Juhannuksen jäljiltä freeseissä tunnelmissa! Samuelin yllättävä mökkijuhannus on mennyt hieman huonolla ravitsemisella mutta muuten onnistuneesti. Mutta mikä on Samuelilta unohtunut kokonaan?

  Womma taas on juhannuksen aikana ratkaissut uniongelmansa, kun on yllättäen muistanut ikkunoiden ilmanvaihtoventtiilien olemassaolon.

  Studiossa keskustellaan myös kalliista riuttaostoksista, kadonneista metsistä sekä lukemisesta.

 • Brittiläinen Qais Ashfaq ja thaimaalainen Chatchai Butdee ottelivat Rion Olympialaisissa, ja sehän nauratti.

Inga kommande avsnitt

Klipp

Lyssna också