YleX Kesäiltapäivä

YleX - Yle Arenan 30 dagar

Avsnitt

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel ja Womma selvitteli Kokkolaan liittyvää salaliittoteoriaa ja pohti Humppilan mustasukkaisuusdraamaa johon liittyy pariskunta ja kurki. Kesäiltapäivän musatrippi pisti koirat sekaisin ja Womman digimon-rakkaus selvisi. Myös mansikkaväärentäjät on pulassa tulevaisuudessa

 • YleX Kesäiltapäivä on Juhannuksen jäljiltä freeseissä tunnelmissa! Samuelin yllättävä mökkijuhannus on mennyt hieman huonolla ravitsemisella mutta muuten onnistuneesti. Mutta mikä on Samuelilta unohtunut kokonaan?

  Womma taas on juhannuksen aikana ratkaissut uniongelmansa, kun on yllättäen muistanut ikkunoiden ilmanvaihtoventtiilien olemassaolon.

  Studiossa keskustellaan myös kalliista riuttaostoksista, kadonneista metsistä sekä lukemisesta.

 • YleX Kesäiltapäivässä ollaan juhannusaattotunnelmissa! Samuelin suunnitelmat ovat vielä vähän auki, mutta onneksi Womma on jeesaamassa.

  Sekoilun ja juhlahumun ohessa studiossa puhutaan kivistä, pizzan säilyvyydestä jääkaapissa, junien uusista konduktööreistä sekä äänestetään vuoden 2011 kovin bilebiisi.

 • Samuel ihmettelee miksi on bongannut Womman keskellä yötä Helsingistä roskapussi mukanaan. Tilanne muuttuu vielä oudommaksi kun paljastuu että roskapussissa on sisällä ollut ilmakivääri.

  Paljon keskustelua herättää myös Yleisradiota edellispäivänä riivannut harvinainen luonnonilmiö eli pallosalama. Miksi Samuel pelkää pallosalamoita paniikkiin asti? Ja kuinka monta kertaa kundit pystyvät vahingossa puhumaan pallosalameista?

  Studiossa puhutaan myös vaarallisesta aarteenmetsästyksestä, Womman juhannusruuista, instagramryöstäjistä sekä kondomeista.

 • YleX Kesäiltapäivässä Samuelilla on isoja uutisia, sillä Samuel on aikuistumassa. Mutta miten Womma saa tämänkin käännettyä brutaalin rehelliseksi Samuelin haukkumiseksi?

  Womma taas on kokenut erikoisen aamun kun hänen 71-vuotias vaarinsa antoi tälle kyydin töihin. Mikä Helsingin Kallion ominaisuus kiinnosti vaaria? Ja miten Samuelin ensisuudelma liittyy siihen?

  Studiossa puhutaan myös pulisongeista, irtisanomisista sekä bitcoineista.

 • YleX Kesäiltapäivän showssa käytiin läpi juhannuksen televisio tarjontaa ja puhuttiin Womman lanituksesta. Myös Ruisrockiin oli tarjolla lippuja ja kuunneltiin Samuelin hyräilyä kesäbiisihyminät kilpailussa.

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel haki epäterveellisen aamupalan ja Womma avautui uudesta lelustaan. Myös Ruisrockiin oli tarjolla lippuja ja pohdittiin tulevaa mahdollista muuttorumbaa Marssiin. Lähetyksessä raaputettiin arpoja ja pohdittiin kuinka iso huijaus on helikopteriauto?.

 • YleX Kesäiltapäivässä pohditaan mikä on oikea aika tulla bileisiin. Womma ja Samuel väittävät että aina kannattaa olla myöhässä, mutta kuuntelijat tuntuvat olevan erimieltä.

  Samuelilla myös on vaikeuksia pysyä housuissaan kun tietää että kohta pääsee kaverin polttareille. Mutta vaikka polttarit onnistuttiin pitämään salassa, miten kävi Martti Ahtisaaren synttäriyllätyksen suhteen?

  Studiossa kuullaan myös Womman lapsuuden huonekasvitraumoista sekä Samuelin hemmetin ylihinnoitelluista riisisuklaista.

 • YleX Kesäiltapäivässä Womma ja Samuel muistelevat vanhoja kun paljastuu että lukioihin ja ammattikouluihin valitut on paljastettu. Mitä vinkkejä Wommalla on lukioon päässeille, ja miksi Samuelia hävettää hänen amistaustansa?

  Wommaa myös mietyttää vaarinsa syntymäpäivät. Lahja on unohdettu, mutta saataisiinko vaari lähetykseen jottai voidaan laulaa onnittelulaulu? Puhetta on myös suuresta suomalaisesta miehestä, Juha Sipilästä, kun Samuelia kiinnostaa tämän saunanpolttopuuhat.

  Studiossa puhutaan myös ajokorteista, giffeistä, Vladimir Putinista ja soitetaan Crazy Frogia.

 • YleX Kesäiltapäivässä Samuel kokee kauhuntunteita liittyen kuntosalin yleiseen suihkusaippuaan. Mutta miten Womma saa tämän huomion käännettyä koko Suomen jakavaksi väittelyksi oikeasta suihkutteluajankohdasta?

  Womma pääsee myös muistelemaan yläasteen kotitaloustunteja kun puhutaan avaruusleivästä. Mutta kuka on mystinen suomalais-ranskalainen tinder-tyttö josta Samuel haaveilee?

  Studiossa keskustellaan myös arjen säästämistavoista, nokkahuiluista sekä Kesäbiisi Hyminät kilpailun farssista.

 • YleX Kesäiltapäivässä Samuel ja Womma pohtivat mitä positiivistä Dennis Rodman tarjoilee Pohjois-Koreassa. Miten Samuel luki hallituskriisistä koskevia uutisia ja miksi Samuelilla on kolme uutta roskista asunnossa?

 • YleX Kesäiltapäivässä äänessä Samuel Nyman ja Womma Seppälä. Puhetta tänään lautaskammoista ja invapaikoilla istumisesta. Myös Wommalla koitti joulu, kun Yhdysvalloissa käydään suurta pelimessua, josta Womma on erittäin innoissaan. Puhetta myös polkupyörän tarakoista ja c-kasetille nauhoittamisesta.

Klipp

Lyssna också