YleX Kesäiltapäivä

Perjantain koko lähetys - Karhusimulaattori ja Danan festarireppu

 • 3 t 58 min
 • utgått

YleX Kesäiltapäivä viettää perjantaita ja Blockfestin etkoja!! Dana on varustautunut festareihin itsensä kokoisella repulla, ja Womma saa oppia että hieman lyhyemmillä ihmisillä eivät reputkaan ole itsestäänselvyys.

Karhut ovat olleet läsnä Suomen mediassa viimeaikoina, ja herättävät Wommassa vahvoja lapsuusmuistoja Hopeanuolesta!! Mutta mikä on karhusimulaattori?

Keskustelua herättävät myös hakkeroidut vibraattorit, poliisien somekäyttäytyminen sekä sormien naksuttelu. Mitä tapahtuu kun Dana joutuu kohtamaan inhokkinsa livenä?!

Sändningar

 • fr 19.8.2016 12.59 • YleX

Avsnitt

 • Samuel ihmettelee miksi on bongannut Womman keskellä yötä Helsingistä roskapussi mukanaan. Tilanne muuttuu vielä oudommaksi kun paljastuu että roskapussissa on sisällä ollut ilmakivääri.

  Paljon keskustelua herättää myös Yleisradiota edellispäivänä riivannut harvinainen luonnonilmiö eli pallosalama. Miksi Samuel pelkää pallosalamoita paniikkiin asti? Ja kuinka monta kertaa kundit pystyvät vahingossa puhumaan pallosalameista?

  Studiossa puhutaan myös vaarallisesta aarteenmetsästyksestä, Womman juhannusruuista, instagramryöstäjistä sekä kondomeista.

 • YleX Kesäiltapäivässä Samuelilla on isoja uutisia, sillä Samuel on aikuistumassa. Mutta miten Womma saa tämänkin käännettyä brutaalin rehelliseksi Samuelin haukkumiseksi?

  Womma taas on kokenut erikoisen aamun kun hänen 71-vuotias vaarinsa antoi tälle kyydin töihin. Mikä Helsingin Kallion ominaisuus kiinnosti vaaria? Ja miten Samuelin ensisuudelma liittyy siihen?

  Studiossa puhutaan myös pulisongeista, irtisanomisista sekä bitcoineista.

 • YleX Kesäiltapäivän showssa käytiin läpi juhannuksen televisio tarjontaa ja puhuttiin Womman lanituksesta. Myös Ruisrockiin oli tarjolla lippuja ja kuunneltiin Samuelin hyräilyä kesäbiisihyminät kilpailussa.

 • YleX Kesäiltapäivän Samuel haki epäterveellisen aamupalan ja Womma avautui uudesta lelustaan. Myös Ruisrockiin oli tarjolla lippuja ja pohdittiin tulevaa mahdollista muuttorumbaa Marssiin. Lähetyksessä raaputettiin arpoja ja pohdittiin kuinka iso huijaus on helikopteriauto?.

 • YleX Kesäiltapäivässä pohditaan mikä on oikea aika tulla bileisiin. Womma ja Samuel väittävät että aina kannattaa olla myöhässä, mutta kuuntelijat tuntuvat olevan erimieltä.

  Samuelilla myös on vaikeuksia pysyä housuissaan kun tietää että kohta pääsee kaverin polttareille. Mutta vaikka polttarit onnistuttiin pitämään salassa, miten kävi Martti Ahtisaaren synttäriyllätyksen suhteen?

  Studiossa kuullaan myös Womman lapsuuden huonekasvitraumoista sekä Samuelin hemmetin ylihinnoitelluista riisisuklaista.

 • YleX Kesäiltapäivässä Womma ja Samuel muistelevat vanhoja kun paljastuu että lukioihin ja ammattikouluihin valitut on paljastettu. Mitä vinkkejä Wommalla on lukioon päässeille, ja miksi Samuelia hävettää hänen amistaustansa?

  Wommaa myös mietyttää vaarinsa syntymäpäivät. Lahja on unohdettu, mutta saataisiinko vaari lähetykseen jottai voidaan laulaa onnittelulaulu? Puhetta on myös suuresta suomalaisesta miehestä, Juha Sipilästä, kun Samuelia kiinnostaa tämän saunanpolttopuuhat.

  Studiossa puhutaan myös ajokorteista, giffeistä, Vladimir Putinista ja soitetaan Crazy Frogia.

 • YleX Kesäiltapäivässä Samuel kokee kauhuntunteita liittyen kuntosalin yleiseen suihkusaippuaan. Mutta miten Womma saa tämän huomion käännettyä koko Suomen jakavaksi väittelyksi oikeasta suihkutteluajankohdasta?

  Womma pääsee myös muistelemaan yläasteen kotitaloustunteja kun puhutaan avaruusleivästä. Mutta kuka on mystinen suomalais-ranskalainen tinder-tyttö josta Samuel haaveilee?

  Studiossa keskustellaan myös arjen säästämistavoista, nokkahuiluista sekä Kesäbiisi Hyminät kilpailun farssista.

 • YleX Kesäiltapäivässä Samuel ja Womma pohtivat mitä positiivistä Dennis Rodman tarjoilee Pohjois-Koreassa. Miten Samuel luki hallituskriisistä koskevia uutisia ja miksi Samuelilla on kolme uutta roskista asunnossa?

 • YleX Kesäiltapäivässä äänessä Samuel Nyman ja Womma Seppälä. Puhetta tänään lautaskammoista ja invapaikoilla istumisesta. Myös Wommalla koitti joulu, kun Yhdysvalloissa käydään suurta pelimessua, josta Womma on erittäin innoissaan. Puhetta myös polkupyörän tarakoista ja c-kasetille nauhoittamisesta.

 • Womma on viettänyt erikoisen aamun kun on käynyt saunomassa HesaÄijän ja Mäkin kanssa! Mutta miksi kotimatkaan meni puolitoista tuntia, ja miten siiheen liittyy Womman usko ihmisen hyvyyteen?

  Samuel iloitsee postikortitse saaduista biisitoiveista, mutta miksi yksi toiveista on epäilyttävä? Myös suomalaisten jonottamistaidon rappeutuminen kuumottaa Samuelia.

  Iltapäivän aikana studiossa keskustellaan Oulun putkajunasta, huonoista tatuoinneista, sekä Aku Ankka-tilausten lopettamisesta.

 • YleX Viikonlopusta tutut Samuel Nyman ja Womma Seppälä ovat keitelleet kesäkuun ajaksi sellaiset keitokset, että kuukausi sujahtaa läpi kuin siivillä. YleX Kesäiltapäivä joka arkipäivä klo 13-17.

 • YleX Viikonlopusta tutut Samuel Nyman ja Womma Seppälä ovat keitelleet kesäkuun ajaksi sellaiset keitokset, että kuukausi sujahtaa läpi kuin siivillä. YleX Kesäiltapäivä joka arkipäivä klo 13-17.
  Saatiinko kesäiltapäivän kuka soittelee kilpailussa ensimmäiset aurinkolasit jakoon? Milloin Kiinalaiset pääsee kuuhun ja miksi Samuelilla on lentänyt laattaa huvipuistossa?

Klipp

Lyssna också