Kantapöytä

Kantapöydän syyskausi alkaa!

 • 60 min
 • utgått

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Suomen Venezuelan suurlähettiläs emeritus Mikko Pyhälä, Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki sekä kapellimestarit Dalia Stasevska ja Eero Lehtimäki. Opiskelijatreffeillä tavataan laulunopiskelija Henri Uusitalo. Musiikkia esittämässä myös pianisti Tuomas Juutilainen. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Timo Asikainen.

Sändningar

 • on 31.8.2016 14.00 • Yle Radio 1

Avsnitt

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina näyttelijä Santeri Kinnunen, kuvataiteilija ja kirjailija Hannu Väisänen ja harrastajaklarinetisti Jenni Valtiala. Opiskelijatreffeillä tavataan lyömäsoittaja Jerry Piipponen. Kahvia kaatavat toimittajat Ville Komppa ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina säveltäjät Jarkko Hartikainen ja Sebastian Hilli, pianisti Maria Hämäläinen & Trio Fermo, kirjailija ja tv-juontaja Niina Repo sekä orkesterijärjestäjä Mikael Tiittanen. Opiskelijatreffeillä tavataan pianisti Juho Lepistö. Kahvia kaatavat toimittajat Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina säveltäjä Sauli Zinovjev, vibrafonisti Panu Savolainen, alttoviulisti Atte Kilpeläinen, oopperalaulaja Tiina-Maija Koskela, ohjaaja Tuomas Parkkinen ja kuoronjohtaja Heikki Liimola. Opiskelijatreffeillä tavataan klarinetisti Iines Kiuru. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Janne Koskinen.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Läheyksessä julkistetaan Yleisradion Vuoden klassinen levy 2016 sekä yleisön suosikki. Vieraina ovat myös mm. dokumenttiohjaaja Elina Hirvonen, Suomen Benelux-instituutin johtaja Aleksi Malmberg ja tuottaja Maiju Talvisto. Opiskelijatreffeillä tavataan kapellimestari Emilia Hoving. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Ville Komppa.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n kapellimestari ja taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013. Klippi ohjelmasta.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Minna nauroi prinssien vaihtuneen muusikoiksi. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipp

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Lyssna också