Poikelus ja Hätönen

Maanantain koko lähetys

 • 3 t 58 min
 • utgått

Iltapäivän paras suunnitelma on Poikelus ja Hätönen and chill. Vitsihuumoria tiskin alta, Palikkatestejä ja Tuplatällejä sekä Suomen viihdyttävimmät juontajat. Niistä on Poikelukset ja Hätöset tehty. Joka arkipäivä klo 13-17.

Sändningar

 • må 18.7.2016 12.59 • YleX

Avsnitt

 • Kuka hukkasi sarjahukuttajan? Miten ja minne sormet pitäisi laittaa kuvissa? Kuinka entisaikoina ehkäistiin sukupuolitauteja? Minkälaisen liikenneonnettomuuden Jenspa todisti Floridassa? Kuka tekee alapesun kokiksella?

 • Mikä on lentokoneessa vaarallisempaa kuin räjähtävä puhelin? Mihin Hätönen tarvitsee Jumpsa-Jempsan apua? Miten Poikeluksen Ameriikan reissu meni? Mitä Jenspa toi Almalle tuliaiseksi? Kuka shoitteli?

 • Mikä on poliisitube ja miksi Ville haluaa poliisitubeen lisää räjähdyksiä ja toimintaa? Minkälainen dilemma on Hätösen ystäväpariskunnalla? Miltä kuulostaa uudet mokat? Kaikki selviää kun painat play!

 • Pikkulauantain jälkeistä lepopäivää studiossa viettävät Alma Hätönen ja Ville Kettunen.

  Kaksikko saa vieraaksi Antti Luusuaniemen, joka näkyy juuri nyt kaikkialla. Ai missä? No kaikkialla: Syke-sarjassa, Kuudes kerta -elokuvassa, ehdolla Kultainen Venla -gaalassa, Macbethin treeneissä Kansallisteatterissa, Luottomies-sarjassa...

  Mikä sai Hätösen pois raiteiltaan?

 • Hätönen kohtaa lapsuutensa sankarin – Ransu Karvakuonon. Mikä on ensimmäinen kysymys, jonka hän päivänsankarille esittää? Pikku Kakkonen täyttää nimittäin 40 vuotta.

  Kettunen paljastaa todellisen luonteensa: Käyttääkö hän putkikassia? Läpäiseekö mies Hätösen vaativat turvakysymykset?

 • Alma Hätönen ja Cristal Snow pohtivat tulevia tukkatrendejä. Mitä Cristalille tulee mieleen Hätösen haaveilemasta persikan sävystä? Nähdäänkö Almalla huomenna etuhiukset, joita hän alkaa välittömästi kasvattaa pois?

  Kuka soittelee -kisassa kohdataan sarjakuvahahmo, joka menettää hermonsa.

 • Alman tavarat ovat Kiovassa, mutta nainen itse on takaisin kaukomailta! Jenspan paikalla istuu vielä tämän viikon Cristal Snow.

  Mikä koettelemus testasi Hätösen ystävyyssuhteen laatua Thaimaall...ssa?

  Cristalin king size -sängyssä on 9 kumppania, joista hän pitää hyvää huolta. Almalla kumppaneita on viisi, mutta ne ovat vähemmän huoliteltuja.

 • Womma ja Cristal Snow studiossa vielä kerran ihan Poikeluksena ja Hätösenä. Eilinen Womman aiheuttama Mistä tää tulee -farssi päättyy onnellisesti!

 • Womman ja Cristal Snow’n ”The Wow Show’ssa” miehet löytävät yllättävän yhdistävän tekijä. Mikä se on? Myös kuulijat osallistuvat mysteerin selvittämiseen.

  Cristal on ottanut yhteyttä 17 vuotta sitten tapaamaansa exään. Womma ohjeistaa, kannattaako vanhasta suolasta pyrkiä eroon vai mieluummin sitä kohti.

 • Poikelus ja Hätönen lomailevat edelleen, joten Womman ja Cristal Snown duo jatkaa voittokulkuaan! Heti lähetyksen alkuun Cristalilla on maailmaamullistavia uutisia! Mistä on kyse?!

  Lähetyksessä käy myös YleX:n Youtubea luotsaava Tommi Manninen testauttamassa kundeja. Miten onnistuu hampaidenpesu silmät kiinni?

  Cristal pääsee myös avautumaan tunteistaan sään päivittelyä kohtaan, ja Womma paljastaa miksei koskaan pidä verhoja auki.

 • Womma ja Cristal Snow Show jatkuu vaan! Molempien olo on kuin Feeniks-linnulla konsanaan kun viikonlopun juhlinnoista on viimein selvitty. Skarppaantuminen on kuitenkin saanut Womman samalla tajuamaan että hänen elämänsä on täysin retuperällä, parrasta lähtien!

  Cristal sen sijaan tuskastuu ihmisvihaajista jotka eivät kestä lenkkeilijöitä. Miksi pitää jakaa negatiivisyyttään muille?! Studiossa keskustellaan myös tietokonehiirien ja ATK-tuen jakamisen iloista, sekä Cristalin salaisista poliisikuulusteluhaaveista.

 • Jenspa ja Alma ovat lomalla, joten koko viikon verran tuuraamassa ovat Cristal Snow ja Womma! Miksi Cristal voitti uudeltavuodelta kyseenalaisen "Vuoden Ystävä" palkinnon? Miksi Womman aamupala oli litimärkää pizzaa? Mitä tapahtuu Sherwoodin metsälle?!

Klipp

Lyssna också