YleX Aamu

Tiistain koko lähetys: Sinéad O'Connor onkin nainen ja roskien lajittelu kiinnostelee

 • 3 t 30 min
 • utgått

Luontokuvaaja kuvasi uskomattoman läheltä Haminassa karhua. Tommi luuli, että pyöräretkellään hetkeksi kadonnut. Sinéad O'Connor on mies. Kanien superviirus tappaa kaikki kanit. Samuel ja Ida viettävät studiossa romanttisen hetken tanssien hitaita. Kyllä ei Kyllä -kilpailu. Asiaa ihmisiin luottamisesta ja Facebookissa tapahtuvissa huijauksista. Roskien lajittelu SM-kisat. Samuel ollut korkeanpaikanleirillä. Ida on sitä mieltä, että Justin Timberlake on vanhentunut. Jenspan vieraili kertomassa omasta lätkäselostus-urastaan ja kertoi myös Jenspan vetovinkkejä.

Sändningar

 • ti 17.5.2016 6.29 • YleX

Avsnitt

 • Kuinka monta kertaa Imitaatiolaulun voi aloittaa alusta? Miksi Sauli Niinistö on politiikan Teemu Selänne? Millaisen tuotantoryhmän Köpi tarvitsee lomavideonsa kuvaamiseen? Miksi Viki tykkäsi pelata nuorempana Tomb Raideria? Onko Sveti Konstantin tangolaulaja vai rantalomakohde?

 • Miksi Köpi on lainannut äitinsä nännisuojia? Mitä ovat tokkokalat ja miksi niitä on löytynyt Porista? Millä tavalla Viki yritti puhdistaa omatuntoaansa? Miksi Köpi juhli Pori Jazzeilla liian lyhyet shortsit jalassa? Kaikki tämä ja paljon muuta levotonta juttua YleX Aamun maanantaissa.

 • Miten ratkaistiin Paskavitsibattlen voitto lähetyksessä? Miksi Viki ei pysty hengittämään? Miten Phil Collins ja lautaskammo liittyvät toisiinsa? Millaisia autoihmisiä löytyy maailmasta? Mitkä olivat Vitsilingon pohjanoteeraukset tällä kertaa? Miltä kuulostaa uusi vuoden 2017 Kesäkumi-biisi!? Kaikki tämä ja paljon mautonta perjantailevottomuutta perjantain koko lähetyksessä.

 • Helatorstaina suorana Pasilasta! Mitä Köpi piirsi paperiin? Miten Viki hallitsi mopoilun nuorena? Miltä tuntuu hylätystä vaatteesta? Koska saa liputtaa? Mikä on "outlet-reservaatti"? Miksi ujokakka pelottaa? Tätä ja julmetun paljon kaikkea epäsoveliasta sekä jotain siltä väliltä helatorstain koko lähetyksessä.

 • Onko juhlia helppo järjestää? Miten Kasmiria "kaijatettiin"? Millainen perverssi on metallinpaljastaja? Miksi Vikin ystävän muisto Roger Mooresta ei sittenkään ole koskettava? Tämä ja paljon muuta keskiviikon koko lähetyksessä.

 • Miksi oranki naurattaa? Miksi minigolf on enemmän uhka kuin mahdollisuus? Voiko Viki vielä kerran puhua siivouksesta? Millaiset ovat hyviä lahjoja valmistuvalle nuorelle? Millainen reaktio yleisöllä on Vikin uuteen tietovisaan? Tämä ja muuta päätöntä meininkiä tiistain koko lähetyksessä.

 • Mikä on todellisuudessa syy pelata lasten kanssa pihapelejä? Millainen on hieman erilainen "äkkilähtö" lomalle? Miten Köpi tulkitsee tulevaa Kesäkumi-kappaletta? Miten tarina jöötilinnuista kääntyykin päälaelleen? Millainen on kuninkaallinen lounas suomalaisella tyylillä? Tämä ja paljon sopimatonta levottomuutta maanantain koko lähetyksessä.

 • Millaisia ongelmia Viki koki työskennellessään pakkasvarastossa? Mitä jos ihmisillä olisi häntä? Mikä paikkakunta pitäisi saada uusien limupullojen etikettiin? Miksi ihmeessä Italiassa jaetaan vanhoja linnoja ja torneja? Kaikki tämä ja paljon muuta perjantai-sekoilua tämän aamuisessa YleX Aamussa.

 • Miltä tuntuu kävellä kotiin kun Hans Zimmerin säveltämä musiikki soi korvissa? Millaista pizzaa ympäri suomen maata saa? Kumpi voittaa tämän viikkoisen Vitsilingon? Millaisia ideoita Vikillä ja Köpillä on ollut yritysmaailmaan?

 • Tänään käytiin historian ensimmäistä kertaa jo kertaalleen unohdettu ja haudattu ohjelmaosio nimeltään Mitä Viki ja Köpi leikkaa. Kuka voitti äärimmäisen jännittävän kilpailun? Mistä nolosta tilanteesta Köpi muistaa eilisen Hans Zimmerin keikan? Millaisia muistoja Vikillä ja Köpillä on kotibileistä ja niiden jälkeisistä aamuista?

 • Mitä Vikin vaihtokaveri Sandra laitto kaikkiin ruokiinsa? Miten Köpi mokasi? Kuka on legendaarinen Valkosipuli-Matti ja missä päin suomea on juhlittu Valkosipuli-yötä? Mikä oli Vikin unelma-ammatti ala-asteella? Nämä ja paljon muuta levotonta sekoilua tämän aamun YleX Aamussa?

 • Kuinka pihalla voi Euroviisuista olla? Mitä Vikin ja Köpin kropat ajattelivat menneestä viikonlopusta? Miksi kutittaminen ei ole paras mahdollinen herätyskeino? Milloin itkeminen voi pelastaa sinut tukalasta tilanteesta? Nämä ja paljon muuta viikon ensimmäisessä YleX Aamussa.

Klipp

Lyssna också