Arvingarna

ti 17.3.2015

  • 35 s
  • utgått

Perilliset – uudet jaksot 1. huhtikuuta alkaen Yle Femmalla keskiviikkoisin klo 21.00

(Arvingerne / 2. tuotantokausi / Tanska 2014) Perilliset-sarjan uusissa jaksoissa Signe taistelee toteuttaakseen unelmansa Grønnegaardin kartanosta. Hän haluaa viljellä hamppua kartanon mailla ja samalla luoda tilasta kodin niin itselleen kuin sisaruksilleen.

Tämä vaatii Signeltä kuitenkin uudenlaista vieraanvaraisuutta ja elämäntyyliä kuin mihin hän on tottunut. Lisäksi pankissa epäillään projektin toteuttamiskelpoisuutta.

Signellä on sisarustensa tuki, mutta kun heidän tilanteensa käy yhä kaoottisemmaksi, aiheuttaa se ongelmia myös Signelle.

Frederik on päättänyt saada elämänsä järjestykseen ja panostaa perheeseen. Kun pikkuveli Emil pidätetään marijuanan hallussapidosta Thaimaassa ei Frederik kuitenkaan voi jättää tätä pulaan. Gro ja Robert yrittävät myydä Veronikan taidetta ammattikeräilijöille, mutta Emilin kuviot pakottavat myös Gron tekemään päätöksiä, jotka eivät siedä päivänvaloa.

Sotku uhkaa vesittää Signen suunnitelmat - ja vaikeuttaa myös vastasyntyneen lapsen hoitoa.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Arvingarna

Yle Teema Fem

Arvingarna handlar om fyra syskon som försöker få ordning på sina liv efter att deras bohemiska mamma, Veronika, har dött. Serien följer hennes vuxna barn vars fria och kaotiska barndom har lämnat märkbara spår i deras liv. Det är först när mamman dör som alla fyra träffas igen, nu för att ta hand om dödsboet. Men precis innan sin död har Veronika testamenterat hemgården till sin bortadopterade dotter Signe. Seriens huvudregissör är Pernilla August och huvudförfattare Maya Ilsøe.

Titta också