Arvingarna

ti 17.3.2015

  • 35 s
  • utgått

Yle Fem onsdagar kl. 21.00, säsongstart 1.4.2015
7 avsnitt

(Arvingerne / Säsong 2 / Danmark 2014) Signe kämpar på för att förvekliga sin dröm om Grønnegaard där hon vill odla hampa och samtidigt göra gården till en plats både för sina syskon och resten av familjen. Lätt är det inte eftersom det kräver en helt annan gästfrihet och ett helt annat familjeliv än hon känner till. Dessutom är banken inte övertygade om henne projekt. Signe har stöd för sina planer hos syskonen - men deras kaotiska liv börjar långsamt få allt större konsekvenser.

Frederik är fast besluten att skapa ordning i sitt liv och satsa på familjen. Men när Emil blir anhållen för marijuanainnehav i Thailand kan inte Frederik vända honom ryggen. Gro och Robert arbetar å sin sida för att sälja Veronikas verk till seriösa samlare. När Emils advokater kräver allt mer pengar tvingas Gro snart till verksamhet som inte tål dagsljus - en verksamhet som också äventyrar Signes framtid.

Mitt i detta kaos skall man också ta hand om ett nyfött barn.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår svenska stereo

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Arvingarna

Yle Teema Fem

Arvingarna handlar om fyra syskon som försöker få ordning på sina liv efter att deras bohemiska mamma, Veronika, har dött. Serien följer hennes vuxna barn vars fria och kaotiska barndom har lämnat märkbara spår i deras liv. Det är först när mamman dör som alla fyra träffas igen, nu för att ta hand om dödsboet. Men precis innan sin död har Veronika testamenterat hemgården till sin bortadopterade dotter Signe. Seriens huvudregissör är Pernilla August och huvudförfattare Maya Ilsøe.

Titta också