Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Kolme viisasta miestä loirinuotiolla

 • 9 min
 • 3 mån. 15 d

Ystävänpäivänä viime vuonna Tohtori Raimo vieraili Loirinuotiolla. Viisaat miehet Vesku Loiri, Sauli Niinistö ja Tohtori Raimo ratkaisivat shamaanisavuista Suomen Nato-kysymyksen. Pelottavasti shamaani-nuotion savu meni itään päin.

Sändningar

 • lö 14.2.2015 10.49 • Yle Radio Suomi

Avsnitt

 • Tohtori Raimon saaressa perussuomalaisten pesänjakajat eli Jussi Halla-Ahon liiga ja Timo Soinin jengi provosoituvat ilmisotaan, vaikka Andy Mccoy puhuu rauhan puolesta. Tohtori Raimolla on kiire saada makkarat jaettua ja liekit sammumaan, sillä Andyllä on huolestuttavan läheinen suhde tulen kanssa.

 • Vihreät joutuvat viikon päästä valitsemaan uuden puheenjohtajan Ville Niinistön tilalle, vaikka gallupien mukaan juuri Ville on nostanut puolueen huippumenestykseen. Asiaa kipuiltiin jo viime vuonna, kun Tohtori Raimo ja Mirkku osallistuivat Vihreiden puoluekokoukseen paistamalla makkaraa.

 • Tohtori Raimon vastaanotolla opetellaan isänmurhan aakkoset. Perussuomalaisten puheenjohtajaksi himoavan Sampo Terhon on valittava isänmurhan ja itsemurhan väliltä. Jaksossa on myös selkokilellä selitetty, mitä todella tapahtui Atte Jääskeläisen ja Juha Sipilän välillä.

 • Lätkämittelöt loppuivat mahalaskuun, mutta Eduskunnassa ei mahoja lasketa.
  Kansanedustajat ovat yhä koolla tarjoten huumoria, viihdettä ja jossei nyt ihan fyysistä, niin ainakin henkistä väkivaltaa.
  Jo viime vuoden toukokuussa mainostettiin Eduskunta Total - pakettia,
  jossa politiikan peliä selostavat Antero Mertaranta ja Tami Tamminen.

 • Tohtori Raimo vie pariskunta Niemiset isomman äärelle. Niemiset näkevät läheltä eläkkeiden ja sukupolvisopimusten salaiseen maailmaan. Jaksossa selviää, miksi mikään riitä Sipilän hallitukselle ja pelastuuko Suomen talous tikkaa heittämällä ja pajatsoa pelaten?

 • Kaikki odottavat SDP:n suurta nousua opposition johtoon. Tohtori Raimon vappukabareessa SDP:lle oli varattu pääesiintyjän paikka, taisi jäädä sekin saamatta. Maisterisjätkä Timo Soini oli nuorena suuren valinnan edessä: pyrkiäkö teologiseen vai valtiotieteelliseen tiedekuntaan. Entä nyt, minkä valinnan maisterisjätkä tekee tulevaisuutensa suhteen, jäädäkö protestanttiseen Suomeen vai lähteä katoliseen Irlantiin. Pääministeri Juha Sipilä laulaa hienon uudelleen sanoitetun hittinsä: Mun sote ei oo täällä.

 • Kuka suomalainen artisti itseoikeutetusti pääsi esiintymään Donald Trumpille ja Vladimir Putinille heidän vappuisen Suomen vierailunsa aikana - no Reetu eli Frederik tietysti. Trumpin ja Putinin vierailu Suomessa tapahtuikin jo siis salaisesti vappuna ja siksi heitä on turha odottaa uudestaan kesällä. Onneksi Tohtori Raimon Märkä vappu sai heidät mukaan suoraan lähetykseen ja Frederik pääsi laulamaan heille. Siirrytään Eduskuntatalon sisäpihalle.

 • Tämän vuoden Tohtori Raimon märkää vappua odotellessä palataan viime vuoden kosteisiin tunnelmiin. Viime vuonna ikimuistoiseksi ohjelmanumeroksi nousi Paula Koivuniemen ja Timo Soinin esittämä "Mä Kuuntelen Timppaa". Se oli Persunaisten toivebiisi! Liikenneministeri Anne Berner näytti uskomattoman taikatempun, jossa koko valtionomaisuus hävisi. Nythän tiedämme ettei Liikennekaaren mukana oikeasti meinannut koko valtion omaisuus hävitä. Autokauppa vain tyrehtyi. Kaiken huipensi Jussi "menenkö pois" Niinistö ja Antti "en kommentoi" Tuisku. Paula Koivuniemen hieno tulkistija on Jarkko Tamminen.

 • Onko Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö vain iloinen nähdessään Tohtori Raimon vai pullottaako Villen housuissa kunnallisvaalivoitto?
  Tohtori Raimo antaa erehtymättömän diagnoosinsa: Kyseessä ei ole yksisarvishoidon sivuvaikutus vaan ihan aito Politicus Erectus.

 • Tohtori Raimo ja Mirkku antavat Kimi Räikköselle puhetta vapauttavaa terapiaa. Puhu mistä puhut, mutta puhu sujuvasti ja koko ajan. Kuulemme siis Kimin punnittua puhetta Pääsiäisen menoliikenteestä, paluuliikenteestä, kesärenkaista. Tasavallan Jenni Haukio haluaa vaihtaa miunan piilotuksen runollisempaan karjalanpiirakan piilotukseen.

 • Katso kansalainen huolella ketä äänestät. Oman ehdokkaan valinta käy helpommin kjuin poliitikolle oman puolueen valinta. Keskustelusta päätellen kuntavaaleissa ratkaistaan Suomen EU-ero ja miten suhtautua brexitiin. Samoin kanta Donad Trumpiin ja maahanmuuttajiin. Tohtori Raimo antaa vastaanotolla Juha Sipilälle täydellisen rehellisyyden terapiaa. Miten pääministerin sisällä asuva pieni poika voi väittää että raskaana olevien naisten palautukset Afganistaniin ovat turvattomia?

 • Perussuomalaisten väistyvä puheenjohtaja Timo Soini on nostanut itsensä politiikan nestoriksi, jonka henkistä perintöä ei saa kukaan kyseenalaistaa. Tällä viikolla television kuntavaaliohjelmassa Soini uskoi jo olevansa korkealla toimittajan kysymysten ja päivänpolitiikan yläpuolella. Onkin aika palauttaa mieliin vuosi 2014, kun oman puolueen alamaiset vielä tuottivat Timolle päänvaivaa, mukana mm. Kike Elomaa, Jussi Halla-Aho ja Teuvo Hakkarainen.

Lyssna också