Medelhavsmat

Avsnitt 4: Sardinien

  • 45 min
  • utgått

Säsong 2, 4/4. Sardinien. Yotam Ottolenghi grillar hummer, som är en allmän delikatess på ön. På torget hör ostar och kött till närproducerad mat. Till lammköttet smakar det gott med en sallad med fikon och rucola.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Ottolenghi's Mediterranean Feast

Bild 16:9

Tv-sändningens ljudspår engelska stereo

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Medelhavsmat

Ruokaa kaikille aisteille! Italian ja Espanjan keittiöt kaikki tuntevat, mutta minkälainen ruokakulttuuri on Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa? Israelilaissyntyinen keittiömestari Yotam Ottolenghi esittelee nyt itselleen rakkainta ruokakulttuuria, joka pursuaa värejä, makuja ja tuoksuja.

Titta också