Medelhavsmat

Avsnitt 3: Kreta

  • 45 min
  • utgått

Säsong 2, 3/4. Kreta. Närheten av Turkiet och Nordafrika speglas i öns matkultur. Fetaost, tomat, ockra och bläckfisk används mycket. Till souvlaki eller köttbitar på spett smakar det gott med tzatziki.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Ottolenghi's Mediterranean Feast

Bild 16:9

Tv-sändningens ljudspår engelska stereo

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Medelhavsmat

Ruokaa kaikille aisteille! Italian ja Espanjan keittiöt kaikki tuntevat, mutta minkälainen ruokakulttuuri on Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa? Israelilaissyntyinen keittiömestari Yotam Ottolenghi esittelee nyt itselleen rakkainta ruokakulttuuria, joka pursuaa värejä, makuja ja tuoksuja.

Titta också