Medelhavsmat

Avsnitt 1: Korsika

  • 46 min
  • utgått

Säsong 2, 1/4. Korsika. Kocken Yotam Ottolenghi bekantar sig med fyra öar i Medelhavet och försöker finna deras särpräglade matkulturer. Korsika är känt för sin honung och sina utsökta ostar.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Ottolenghi's Mediterranean Feast

Produktionsbolag Hat Trick Productions Ltd Britannia

Bild 16:9

Tv-sändningens ljudspår engelska stereo

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Medelhavsmat

Ruokaa kaikille aisteille! Italian ja Espanjan keittiöt kaikki tuntevat, mutta minkälainen ruokakulttuuri on Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa? Israelilaissyntyinen keittiömestari Yotam Ottolenghi esittelee nyt itselleen rakkainta ruokakulttuuria, joka pursuaa värejä, makuja ja tuoksuja.

Titta också